in

Verpleegster ontdekt wat er in de luier van 1 van de uitgehongerde tweelingmeisjes zit

Een koppel uit Oklahoma en drie grootouders staan binnenkort terecht in wat de politie de ergste zaak van kindermishandeling die ze ooit gezien hebben noemen. De twee betrokken tweelingbaby’s hadden een gezamenlijk gewicht van amper 7 kg. De ouders van de kinderen, de 24-jarige Aislyn Miller en de 25-jarige Kevin Fowler, werden in december aangehouden nadat hun negen maanden oude tweelingen wegens extreme ondervoeding in het ziekenhuis werden opgenomen.

De politie van Owasso werd naar het ziekenhuis opgeroepen nadat het personeel zware kindermishandeling vermoedde. Een verpleegster had zelfs gezien hoe er maden uit de genitaliën van een van de kinderen kwamen gekropen.

Lees ook  Bekir E. bekent de moord op Hümeyra en zegt spijt te hebben

Miller vertelde de politie dat ze geen ervaring hadden met het opvoeden van kinderen en dat ze er daarom zo slecht aan toe waren.

Ze zei ook nog dat ze geen ziekteverzekering had en niet wist hoe ze voor hen moest zorgen. De grootmoeder langs moederszijde, de 65-jarige Rita Fowler, werd later ook aangehouden omdat ze niet tussenbeide kwam. Zij had de kinderen een maand voor hun ziekenhuisopname immers nog gezien en had moeten weten dat de tweelingen zwaar verwaarloosd werden en dat hun leven in gevaar was.

Lees ook  Hij is de slechtste vader ter wereld, nu moet hij 3 jaar de cel in voor zijn gruweldaden

Ook de ouders van Miller, Johnny Miller en zijn vrouw Cathey Miller, werden aangehouden wegens kinderverwaarlozing en schuldig verzuim.

Het proces start met een eerste hoorzitting op 29 maart. De meisjes, die nu 13 maanden oud zijn, werden overgedragen aan de zorgen van de jeugdbescherming.

Vind jij dat de grootouders van de kinderen mee verantwoordelijk zijn omdat ze geen aangifte van kinderverwaarlozing deden? Laat van je horen en DEEL dit bericht met je vrienden op Facebook!

Moeder en dochter: “We zijn liever dikke uitkeringstrekkers dan dunne werknemers”

Vader (44) krijgt zwarte handen door eigen zoon – Zijn organen vielen uit!