in

Verpleegster leert dat nieuwe arts een te vroeg geboren baby is die ze 28 jaar geleden verzorgde.

Vilma Wong was 28 jaar geleden de hoofdverpleegster van een te vroeg geboren baby. Nu werken ze samen in hetzelfde ziekenhuis.

Vilma werkt al 32 jaar in het Lucile Packard kinderziekenhuis in Palo Alto in California. Toen er een nieuwe dokter begon te werken, had ze het gevoel dat ze hem kende. Tijdens een aardig gesprek onthulde Brandon dat ze beiden werkten in het ziekenhuis waar hij geboren werd.

“Ik had een vermoeden omdat ik me herinnerde dat ik ooit hoofdverpleegster was van een baby met dezelfde achternaam”, zei Vilma. “Ik vroeg hem of zijn vader politieagent was en toen volgde er een grote stilte. Daarna vroeg hij me of ik Vilma was.”

Lees ook  Dit is wat er met je brein gebeurt als je 10 jaar lang de pil slikt

“Blijkbaar had zijn moeder hem gevraagd om in het ziekenhuis uit te kijken naar verpleegster Vilma, maar hij zei zijn moeder dat ze wellicht al gepensioneerd zou zijn. Aanvankelijk was ik een beetje in shock, maar dolblij dat ik bijna 30 jaar geleden voor hem gezorgd heb en dat hij nu werkt op dezelfde afdeling waarop hij geboren werd.”

Lees ook  Bobbi Eden geeft gebruik botox toe

Brandon had zelfs nog een foto van hen tijdens zijn eerste levensdagen.

Brandon, die al na 26 weken geboren werd, is gespecialiseerd in kinderneurologie. “De cirkel is rond”, zei Brandon. “En ik zorg voor baby’s met dezelfde verpleegster die vroeger voor mij gezorgd heeft.”

DEEL dit bericht als ook jij dit zo’n prachtig toeval vond!

16-jarige jongen stierf terwijl hij zijn 13-jarig neefje redde door een aanvallende bruine beer af te leiden.

Anouk koos voor sterilisatie en dit is waarom