in

Veroorzaker verkeersongeval Rijen vlucht bij ziekenhuis uit ambulance

Een 34-jarige man uit Tilburg is vrijdag bij een ziekenhuis in Breda uit de ambulance gevlucht. Hij was kort daarvoor als verdachte opgepakt bij een frontale aanrijding in Rijen. Na een korte zoekactie kon de man weer ingerekend worden.

In Rijen gebeurde rond 22.20 uur een ongeval op de Oosterhoutseweg. De verdachte was vermoedelijk bezig met een inhaalactie.

Lees ook  Politie weet eindelijk wie gehandicapte jongen is die buiten in de kou werd achtergelaten: “Hij ligt nog in het ziekenhuis”

Hij botste frontaal met een auto die werd bestuurd door een 53-jarige Rotterdammer. Beide automobilisten werden voor onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd.

De Tilburger ging er bij het uitstappen uit de ambulance vandoor. Agenten vonden hem kort daarop bij de parkeergarage van het ziekenhuis.

Drugsgebruik
De man bleek drugs te hebben gebruikt. Eerst ontkende hij nog dat hij zelf had gereden, maar uiteindelijk kwam hij daarop terug. Hij mocht zijn rijbewijs inleveren.

Lees ook  Moordenaar Bekir E. over Jos Brech: ‘Hij wilde Nicky niet doden, maar hield zijn hand te lang op de mond van het kind’

Jongens van 13 en 14 jaar beroven en tuigen Leeuwarder af in woning

Vrouw onder erbarmelijke omstandigheden gevonden in Drentse schuur