in

Vermiste Julie (23): politie zoekt naar ‘belangrijke getuige’

In het onderzoek naar de verdwijning van Julie Van Espen heeft justitie in België een foto vrijgegeven van een ‘belangrijke getuige’. Omdat er aanwijzingen zijn dat zij op gewelddadige wijze om het leven is gekomen, is er een moordonderzoek gaande.

Langs het Albertkanaal in Antwerpen zijn spullen teruggevonden van de vrouw, vermoedelijk gaat het om kledingstukken en het rieten mandje dat op haar fiets stond. In het kanaal werd gisteren met duikers en sonarboten gezocht, maar er werd niets gevonden.

Lees ook  Waarom Zij Ei Op Haar Gezicht Smeert? Het Is Een Briljante Beauty Truc!

Foto’s op Twitter
Op Twitter vraagt de Politie Antwerpen nu om hulp bij het identificeren van een ‘belangrijke getuige’. Aan deze man wordt gevraagd zich kenbaar te maken bij de onderzoekers of bij andere politiediensten.

Antwerpen
De 23-jarige student van de Universiteit Antwerpen vertrok zaterdagavond rond half zeven met de fiets naar een vriendin, maar daar is ze nooit aangekomen.

Lees ook  Rebecca werd 2 keer ver kracht: Ik bevroor compleet

“We zijn al de hele avond en nacht naar haar op zoek”, schreef een familielid gisteren op Facebook. Julie fietste richting Antwerpen-Zuid via het Albertkanaal, Park Spoor Noord, het Eilandje en de kaaien. Ze is daarna niet meer gezien.

Ouders begeleiden dappere 5-jarige tijdens haar laatste uren.

2 dagen na de bevalling 4 ledematen van kersverse moeder geamputeerd