in

Vermiste Iris uit Poeldijk in goede gezondheid teruggevonden

Het 14-jarige meisje dat sinds vanochtend werd vermist in Poeldijk is in goede gezondheid gevonden. Dat meldt de politie Den Haag.

Agenten begonnen vanochtend een grote zoekactie naar het meisje van 14 uit Poeldijk. De leerlinge van ISW Hoogeland werd voor het laatst gezien aan de Professor Holwerdalaan. Even na half elf werd er alarm geslagen nadat ze niet op school verschenen was. Al snel werd een politiehelikopter ingezet om mee te zoeken op de route van haar huis naar haar school. De politie ging met man en macht op zoek.

Lees ook  Volle lift in Gronings ziekenhuis stort 6 verdiepingen naar beneden

Hulpdiensten zochten vanavond naar haar in het water nabij de Kentucky Fried Chicken op de Wippolderlaan, meldde calamiteitensite District8. De politie deed dat in reactie op een getuige die meende dat hij daar had zien fietsen. De brandweer vond echter geen spoor van het meisje.

Aanknopingspunten

Locatiedirecteur Han Versloot (ISW) bevestigde dat het meisje nooit op school is aangekomen nadat zij van huis vertrok. Er was bij de school ook geen indicatie van waar ze zich bevindt, noch aanknopingspunten voor het onderzoek.

Lees ook  Wat je niet zag: “Oorbellen van Amalia hebben bijzondere betekenis!”

Volgens Versloot was de moeder van het kind op school geweest en waren klasgenoten en personeel op de hoogte gesteld van de situatie. De school liet weten mee te leven met de ouders.

Het is vooralsnog onbekend waar het meisje de hele dag verbleef. De politie doet daar onderzoek naar, maar zal omwille van de privacy van het kind daarover geen details naar buiten brengen.

Slachtoffer Humeyra Oz (16) uitgescholden op sociale media..

Kijk wat deze man doet nadat deze vrouw haar pincode heeft ingetoetst – en zorg dat het jou niet overkomt!