in

VERMISTE HOND BINKY IN PUTTEN IS ZOJUIST GEVONDEN !

De bejaarde Binky, een kruising Yorkshire terrier en Jack Russel, ontsnapte zondag op de hei langs de Arnhemsekarweg in Putten aan de aandacht van zijn baasje Ronald de Leeuw. Sindsdien was er geen enkel spoor van het arme beestje te bekennen. Vandaag gingen tientallen vrijwilligers uit Putten en omgeving op zoek naar Binky die 14 jaar is. Wij hebben goed nieuws, want BINKY IS ZOJUIST GEVONDEN !

Lees ook  Jongens mogen buiten pauzes om niet meer naar toilet op school in Wierden

Voor het leven van Binky werd gevreesd. Vier dagen nadat het blinde, bejaarde hondje kwijtraakte in de bossen rondom Putten, was er nog steeds niets van het dier vernomen. Gevreesd werd dat de kleine viervoeter in het water is beland of ten prooi is gevallen aan everzwijnen.

De dierenambulance heeft twee nachten achter elkaar tot diep in de nacht het gebied afgespeurd met warmtecamera’s en een drone. Dat leverde alleen niets op. De eerste nacht hebben ze het diertje nog horen blaffen, maar daarna werd het stil. Donderdag ochtend is het beestje alsnog gevonden door een team van vrijwilligers die niet wilden opgeven ! Welkom thuis Binky ! 

Lees ook  Politie Zeeland redt vermist meisje (17) uit handen mensenhandelaren

Boer hoort rare geluiden uit stal komen – opent de deur en ziet het ongelofelijke

BINKY IS GEVONDEN : HIER DE BEELDEN !