in

Vermist meisje (7) blijkt vermoord en in container gedumpt…

Vuilnismannen hebben in Wenen een gruwelijke ontdekking gedaan. Ze zagen een voet uit een plastic tas uit een container steken. Er bleek een overleden 7-jarig meisje in de container te liggen dat vrijdag als vermist was opgegeven.

Het meisje was om 15.00 uur voor het laatst gezien op de binnenplaats van het appartementencomplex waar ze met haar moeder woonde. Ze ging naar buiten om met vriendjes te spelen, maar plots was ze verdwenen. Niemand had iets gemerkt. Toen ze ’s avonds nog steeds niet was teruggevonden, schakelde de familie de politie in.

Lees ook  Fikse vechtpartij tussen Temptation-Jonah en Joshua Feytons

 

Meteen werden het hele complex en de omgeving afgezet en gezocht naar het meisje, echter zonder resultaat. Pas toen ’s ochtends de vuilniswagen langskwam voor zijn wekelijkse ronde, werden de containers doorzocht en het meisje ontdekt.

Het meisje stierf aan een messteek in de hals. Het is niet duidelijk of ze ook s*ksueel m*sbruikt is, dat moet autopsie uitwijzen.

Lees ook  Vrouw Maakt Elke Dag Een Selfie… Met Een Schokkend Eind

De moord doet ook Natascha Kampusch (30) huiveren. Zij werd zelf op 10-jarige leeftijd ontvoerd in Wenen en zat vervolgens acht jaar gevangen bij haar ontvoerder. ,,Ik stel mezelf de vraag niet meer waarom er zulke vreselijke dingen in de wereld gebeuren”, schrijft ze op Twitter. ,,Mijn diepe medeleven met de familie van het meisje.”

Rapper Boef wil meedoen aan Eurovisie songfestival…

Zwangere moeder gelooft haar ogen niet wanneer ze de echografie ziet: “Houd je me voor de gek?”