in

Verlaten hond, die tot 5 jaar na het overlijden van haar baasje vastgeketend zat, bevrijdde zichzelf door haar pootje af te kauwen.

Vijf jaar geleden werd de eigenaar van Treya thuis vermoord. De brandweer hadden de hond indertijd om een of andere reden achtergelaten. Gedurende vijf jaar lang leefde Treya dus moederziel alleen onder een afdak van het huis. Buren gaven haar eten, en legden hooi neer zodat ze een bedje had om op te slapen. Maar niemand belde ooit om hulp.

De echte tragedie is dat Treya zelfs niet weg kon als ze dat wilde want ze lag aan de ketting. Na verloop van tijd begon de ketting alsmaar strakker rond haar poot te zitten, en kon ze zichzelf bevrijden door op haar poot te kauwen.

Lees ook  Een hond en een cheeta ontmoetten elkaar als baby’s. Kijk waar ze nu zijn!

Ze knauwde haar eigen poot af om uit deze vreselijke gevangenis weg te geraken. De Stray Rescue uit St. Louis namen haar op en behandelden haar voor wormen en een huidaandoening.

Omdat ze zo lang geen menselijk contact heeft gevoeld, zal het nog lang duren voor ze geadopteerd kan worden. Maar eindelijk krijgt ze de liefde die ze al die jaren moest missen.

Lees ook  Deze foto’s laten er geen twijfel over bestaan. Dit is hoe dieren lijden onder onze vervuiling. Schande!

Het asiel vond een pleeggezin voor Treya en momenteel zamelen ze geld in voor een prothesebeen.

Bekijk het videoverslag hieronder en DEEL dit bericht met je vrienden!

Wat een nachtmerrie! Dit meisje liet haar wenkbrauwen tatoeëren en dat gaat helemaal mis…

Dit drankje zorgt ervoor dat je 3 kilo verliest in slechts 5 dagen!