in

Verlamde vrouw ziet echtgenoot elke nacht in de garage gaan, volgt hem en zijn geheim wordt onthuld

Als er een vraag is die volwassenen graag stellen aan kleine kinderen, dan is het wel ¨Wat zou je graag zijn als je later groot bent?¨ De meeste kinderen komen met de grappigste antwoorden. En als ze opgroeien, worden hun antwoorden serieuzer en meer uitgestippeld.

Sommigen hebben hun leven al helemaal gepland voordat ze naar de middelbare school gaan, terwijl anderen wel zien wat er op hun pad komt. Maar hoe je het ook plant, het leven kan altijd anders lopen.

Brad en Liz hadden alles wat ze wensten, en al voordat ze gingen trouwen, wisten ze dat ze een geweldig leven samen zouden hebben. Ze hadden dezelfde dromen, dezelfde waarden en dezelfde doelen in het leven.

Maar drie maanden voordat ze in het huwelijksbootje zouden stappen gebeurde er iets dat hun leven voor altijd zou veranderen. Brad en Liz zaten met hun drie zonen in een truc toen hun linker voorband klapte. De auto begon te spinnen en raakte van de weg.

Lees ook  Een org*sme helpt tegen de hik en meer bizarre feitjes over het hoogtepunt

Gelukkig kwamen de drie jongens weg met kleine verwondingen. Brads verwondingen waren erger – hij brak zijn been. Maar voor Liz was de situatie verschrikkelijk – ze brak haar rug en raakte verlamd. Brad, een oorlogsveteraan, had eerder verschrikkelijke ongelukken gezien, maar had niet zien aankomen dat zijn eigen vrouw zo gewond zou raken.

Liz is een sterke vrouw, maar de transitie naar haar nieuwe leven in een rolstoel was heel zwaar. Zeker omdat een van de favoriete hobbies van de familie wandelen was. Na het ongeluk probeerde Liz door te gaan, maar ze realiseerde zich al snel dat haar rolstoel nooit de moeilijke terreinen aan zou kunnen waar ze zo graag liep.

Lees ook  Vrouw gaat op de fiets naar het ziekenhuis voor haar eigen bevalling

Maar Brad wilde niet dat Liz zou achterblijven, dus hij kwam met een plan waardoor ze overal mee zou kunnen. Na drie maanden van hard werken, betaalde zijn doorzettingsvermogen zich uit. Hij bouwde een rolstoeltank, die haast overal heen kon.

Na het zien van de rolstoel, voelde Liz zich niet meer achtergelaten. En Brad had een ander idee. Hij begon de rolstoelen ook te verbouwen voor gewonde soldaten.

Kijk een video over de geweldige uitvinding van Brad hieronder:

Deel als je ook vindt dat meer mensen de uitvinding van Brad zouden moeten zien!

Waarschuwing: Nationale terugroepactie van de Hema

Dit prachtige kerstideetje met lege wijnflessen en zout zal prachtig staan bij jou in huis of in de tuin!