in

Verlamde vrouw moet al twee jaar door haar huis kruipen.

Lynn Callan (47) uit Schotland is verlamd vanaf haar middel. De vrouw wacht nu al twee jaar op beloofde aanpassingen aan haar woning. Al die tijd moest ze over de vloer kruipen om zich door het huis te verplaatsen. Nu is ze zo ten einde raad dat ze de heftige beelden van haar dagelijkse realiteit op Facebook postte.

De gemeente had beloofd om de aanpassingen tegen het einde van de zomer klaar te hebben. Er is echter niets meer gebeurd. Nu slaakt ze op de sociale media een noodkreet. Ze onthulde aan Daily Record: “Ik zit er helemaal doorheen, ik kan dit niet aan. Ik verlies de zin om nog te leven en heb geen waardigheid meer. Ik begin alsmaar meer te voelen dat ik niet langer wil leven.”

Lees ook  Kermisattractie valt zomaar uit de lucht!

De vrouw heeft een open rug en woont samen met haar 69-jarige moeder Betty. De moeder onthulde: “Lynn heeft geen teennagels meer van het kruipen en haar arm is gezwollen. Zelfs een hond wordt beter behandeld.”

Ondertussen reageerde ook de gemeente op de situatie: “We zorgen ervoor dat de aannemer beseft dat deze verbouwing noodzakelijk is en we zullen hen vragen om zo snel mogelijk aan de slag te gaan.”

Lees ook  Vader bezocht de gedenkplek van zijn zoon 13 jaar in het geheim, totdat de miljardairs een briefje ophingen

Fans huiveren van nieuw gezicht Simon Cowell ‘vol met botox’.

ZIEN: Dit is de vriendin van EOTB-Harrie!