in

Verkr*chter krijgt kans om kind te ontmoeten, m*sbruikte moeder woest

Een serieverkr*chter die in Groot-Brittannië 35 jaar celstraf uitzit, krijgt de kans om zijn zoon te zien die hij bij één van zijn slachtoffers heeft verwekt. Tot woede van de verkr*chte vrouw.

Arshid Hussain werd in 2016 veroordeeld vanwege tientallen zedendelicten. Hij zat in de beruchte bende van Rotherham, die het in de stad jarenlang had voorzien op minderjarige meisjes. Ze werden vaak door de bende gedr*geerd.

Eén van zijn slachtoffers was de 33-jarige Sammy Woodhouse. Zij was 15 toen ze door Hussain werd v*rkracht. Ze werd zwanger en besloot het kind te houden.

Rechten
Maatschappelijk werkers van de stad Rotherham hebben in de cel contact gezocht met Hussain en hem op zijn rechten gewezen: hij mag verzoeken indienen om zijn zoon te zien, meldt The Times.

Lees ook  Ze werd zo moe van mensen die in haar oprit parkeerden – haar briljante wraak maakt iedereen aan het lachen

Sammy Woodhouse zegt in een video op Twitter: “Dit mag zelfs gebeuren terwijl de rechter hem tot 35 jaar cel heeft veroordeeld, terwijl hij een gevaar voor mij en mijn andere kinderen was. Ik heb ook kunnen aantonen dat hij voor zijn zoon een gevaar is.”

Op twitter doet Woodhouse een oproep:


De Britse had verwacht dat ze na de veroordeling van Hussain ‘verder kon met haar leven’, omdat ze nooit meer iets van hem zou horen.

Lees ook  Kaars die naar vagijn ruikt binnen uur uitverkocht

De vrouw wil dat de wet wordt aangepast. “Niet alleen voor mij, maar ook om anderen te beschermen. Dit gebeurt in het hele land en moet stoppen.”

Kinderen beschermen
Woudhouse zegt dat haar zoon achter haar staat en toestemming heeft gegeven om hierover naar buiten te treden.

In 2014 kwam aan het licht dat in de stad in Midden-Engeland tussen 1997 en 2013 zeker 1400 kinderen en tieners, meest meisjes, slachtoffer zijn geworden van s*ksuele uitbuiting.

Poepbacteriën op alle selfserviceschermen Mcdonalds

Meisjes bedreigd door asielzoekers