in

Verhaal Marius (54) maakt een hoop emoties vrij bij kijkers ‘Spoorloos Extra’

Marius kwam net op tijd met hulp van Spoorloos

Een jaar geleden ging Marius (54) op zoek naar zijn vader. Hij was op zoek naar een Italiaanse man die nu in Australië woonde. Hij schakelde het programma Spoorloos in en de zoektocht slaagde. Net op tijd, blijkt nu. Samen met Spoorloos blikt hij terug op deze bijzondere ontmoeting.

Kijkers waren ontroerd door het verhaal.

Spoorloos
In het programma Spoorloos wordt geprobeerd om families weer met elkaar te herenigen. Het kan hier gaan om adoptie zaken of mensen die hun biologische ouder uit het oog zijn verloren. Het laatste is bij Marius het geval en hij wilde hem dolgraag ontmoeten.

Australië
Marius had zijn vader nog nooit gezien. Na zijn geboorte vertrok hij naar Sicillië, waarna hij verhuisde naar Australië. Hij raakte het spoort kwijt en hij wilde zijn vader zo graag vinden. Spoorloos kwam zijn vader op het spoor en na al die jaren kon hij eindelijk zijn vader Franco een knuffel geven. Dat was een prachtig moment en het kwam ook net op tijd. Slechts twee weken na de ontmoeting overleed de vader van Marius in Australië. De hele ontmoeting ging ook niet zonder slag of stoot en daardoor is hij extra dankbaar.

Lees ook  Politie neemt in uur tijd twee auto's in van één man

Obstakels
De ontmoeting tussen Marius en zijn vader ging absoluut niet zonder slag of staat. De familie van Franco had nog vier kinderen en twee van hen zagen een ontmoeting met hun halfbroer niet zitten. Gelukkig mocht hij zijn vader uiteindelijk toch in zijn armen sluiten, waarna bleek dat zijn vader ernstig ziek was. Hij zou niet lang meer leven en dit was inderdaad het geval. Twee weken na de opnames overleed hij. “Ik was zo blij dat we precies op tijd waren”, vertelt Marius over het avontuur. “Dat ik hem nog heb kunnen zien en goede momenten heb gehad. Dat was echt heel fijn.”

Lees ook  Aquarium met nog levende visjes gedumpt in natuurgebied: ‘Ze lagen te spartelen op het droge’

Twitter
De kijkers hielden het niet droog tijdens de aflevering. Men denkt zelfs dat zijn vader gewacht heeft op zijn zoon en dat hij daarna vredig kon sterven. Twitter staat vol met dit soort reacties en wij maken een kleine selectie.

Wandel jij al dagelijks? De voordelen zijn ongekend! Dit gebeurt er met je lichaam!

Video: Toerist aait leeuw tijdens safari, mensen leren het ook nooit