in

Verdrietig nieuws voor Queen Elizabeth

Koningin Elizabeth is dan misschien wel al 92, maar heeft nog steeds een actieve levensstijl. Een belangrijk deel van haar leven bestaat uit haar trouwe viervoeters. Helaas is daar nu heel verdrietig nieuws over.

“Het koningshuis zal niet meer hetzelfde zijn”, luidt het vanuit Buckingham Palace.

R.I.P. corgi
Deze week is de laatste trouwe corgi van Koningin Elizabeth helaas komen te overlijden. Dat gebeurde vlak voor het bezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima.

Trouwe dierenvriend
De hond en de Queen hadden een goede band. Volgens een medewerker van het koningshuis volgde het hondje genaamd Whisper haar altijd van kamer tot kamer.

Lees ook  Haren van 2-jarige Julen gevonden in Spaanse put

“Ze is altijd van streek als een van haar hondjes sterft. Bij Whisper is dat niet anders.” De koningin besloot eerder om geen honden meer te nemen. Tot een van haar vrienden kwam te overlijden en zijn negenjarige corgi achterliet.

De koningin besloot toen de zorg van de arme Whisper op zich te nemen. Ze had daardoor een bijzondere band met het beestje.

Hondenleven
Koningin Elizabeth heeft al haar hele leven honden, en is vroeger een enthousiaste fokker van corgi’s geweest. In totaal heeft ze meer dan dertig corgi’s gehad, maar Whisper zal de laatste zijn.

Op het moment heeft de koningin wel nog twee zogenaamde dorgi’s. Deze hondjes zijn kruisingen tussen een corgi en een teckel. Ze heten Vulcan en Candy.

Lees ook  Deze baby woog slechts 700 g en is misvormd. 9 jaar later doet hij DIT en maakt indruk op iedereen!

En die hondjes hebben het niet slecht: ze hebben een hele kamer voor zichzelf in het Buckingham Palace, waar ze in rieten manden slapen en gourmetmaaltijden krijgen van de chef-kok.

Animatie
De koningin heeft onlangs besloten geen nieuwe puppy’s meer te fokken voor haarzelf. De 92-jarige vorstin is bang dat ze de hondjes niet zal overleven.

Eerder dit jaar werd bekend dat één van de corgi’s van Elizabeth, Rex, zal worden vereeuwigd. Over hem zal een grappige animatiefilm worden gemaakt genaamd The Queen’s Corgi.

Een van ’s werelds populairste p*rnoactrices onthult de reden waarom ze uit de business stapte.

Waarom een vrouw nooit een piercing in haar doos moet nemen