in

Verdrietig nieuws voor de familie Borsato

De familie Borsato deelt verdrietig nieuws met hun volgers
De familie Borsato heeft het zwaar en zitten op het moment in een diepe rouw. Na maar liefst vijftien jaar hebben Marco, Leontine en hun kinderen afscheid moeten nemen van hun trouwe viervoeter Shaggy. Zowel Leontine als zoon Luca delen het verdrietige nieuws op social media.

“Rust zacht daarboven.”

Familie Borsato
De liefde voor een huisdier is onvoorwaardelijk. En dat blijkt ook maar weer uit dit verdrietige nieuws van de familie Borsato. Vijftien jaar lang hebben zij hun hondje Shaggy in hun leven mogen hebben. Op Instagram laat de weten familie zeer bedroefd te zijn dat ze afscheid moesten nemen van hun huisdier. Zoon Luca deelt een foto van vroeger van hem met Shaggy als pup, in combinatie met een recente foto en schrijft daarbij: “Al vond ik je af en toe bloedirritant als je voor m’n voeten liep, je was altijd de liefste hond die er was. 15 jaar geworden en dus vanaf mijn 5e in mijn leven. Wat een tijd. Rust zacht daarboven.”

Lees ook  Humberto Tan ontvangt bakken met kritiek na pikante selfie

Leontine Borsato
Ook Leontine deelt hartverwarmende foto’s ter nagedachtenis van hun hond Shaggy. Leontine deelde een serie aan foto’s via haar Instagram-account en schrijft daarbij: “We zijn verdrietig maar ook ontzettend dankbaar dat we ruim 15 jaar van haar hebben mogen genieten! Onze kinderen zijn met haar opgegroeid dus het afscheid valt zwaar…. Dag lieve Shaggy, bedankt voor alle mooie jaren.”

Lees ook  Verdachte in zaak Nicky Verstappen is vermiste Jos Brech

Nicolette Kluijver: ”Bij elke hoest ben ik bang voor terugkeer longkanker”

Turnster breekt beide benen na dubbele salto op mat