in

Verborgen camera: vrouw parkeert op invalidenplek – maar krijgt vervolgens een koekje van eigen deeg…

Parkeerplaatsen zijn gemarkeerd met duidelijke strepen – dus het is moeilijk om er onderuit te komen door te zeggen dat je ze niet hebt gezien. Dat gezegd hebbende, als je twee gezonde benen hebt die je overal heen kunnen brengen, zeg ik: tel je zegeningen en laat luiheid nooit ervoor zorgen dat iemand die echt een invalidenplek nodig heeft eronder moet lijden.

Maar voor de vrouw die is vastgelegd op video had alles genegeerd. Ze besloot om een invalidenplek te stelen, net buiten de ingang van een restaurant.

Lees ook  Jessica nam in bruidsjurk afscheid van verloofde die voor hun huwelijk door dronken bestuurder doodgereden werd

Wist zij veel dat op die dag National Geographic rondreed in een invalide bus voor een campagne om de bewustwording over het belang van de invalidenlekken voor mensen een handicap – en dat ze een les zou leren die ze nooit zou vergeten.

De clip, gefilmd met een verborgen camera, laat zien dat de National Geographic bus net achter de auto van de vrouw parkeert, nadat ze habben gezien dat ze had geen toestemming had om daar te parkeren.

Lees ook  Gelekt WhatsApp groepsgesprek van oud Temptation Island deelnemers:

Ze beginnen dan heel langzaam met het lossen van de “gehandicapte passagiers” – en dat doen ze zo langzaam mogelijk.

Toen de vrouw uit het restaurant kwam, realiseert ze zich dat ze niet kan wegrijden van de plek waar ze illegaal geparkeerd stond – en ze is gedwongen om te wachten voor elk persoon dat het busje uit moet.

Op basis van haar reactie, vermoed ik dat ze deze fout nooit meer zal maken!

Dit is wat je krijgt als je afwasmiddel met bakpoeder mengt. Dit ga ik deze zomer doen!!

“Dit is de opdracht van de spoedopname, niet jullie suffe loopneus!” Met deze foto laat een verpleger zijn waar hij elke dag mee te maken heeft.