in

Verborgen camera legt vast wat de postbode voor de honden van de familie doet, nu verspreidt de video zich als wildvuur

Het cliché dat de postbode en honden gezworen vijanden zijn is zo vaak opgenoemd dat de meeste mensen het waarschijnlijk geloven.

Maar als je deze video bekijkt, die momenteel viraal gaat, zal je zien dat de waarheid soms precies tegenovergesteld is.

Op een dag toen de hondeneigenaar Aaron Hernandez door de videobeelden van zijn beveiligingscamera ging, zag hij iets onverwachts.

Plotseling komt de postbode aan de poort en loop naar Aarons vijf honden. Toen deed hij iets erg ongebruikelijks.

Lees ook  Tunahan Kuzu bedreigt met wapens door Israëlische kolonisten

Ondanks dat hij waarschijnlijk veel werk te doen had, buigt de postbode voorover… en neemt ruim de tijd om elk van de vijf honden te aaien en te knuffelen!

Aaron was zo geroerd door de lieve actie van de postbode, dat hij besloot de video online te zetten.

“Zelfs als we niet thuis zien om onze honden liefde te geven, kunnen we altijd rekenen op de postbode om het hen te geven, zelfs op regenachtige dagen. Welnu, dit is liefde ❤,” schreef Aaron Hernandez op Twitter.

Lees ook  Iedereen zou dagelijks een glas karnemelk moeten drinken. Het drankje levert namelijk veel gezondheidsvoordelen op!

Sinds dat de video een paar dagen geleden online kwam, is die meer dan een half miljoen keer bekeken – en loftuitingen voor de postbezorger blijven binnen stromen.

Bekijk de video en je zal begrijpen waarom:

Als we allemaal echt tijd door zouden brengen met onze honden, zoals deze postbode doet, zou de wereld een veel betere plek zijn.

Deel deze hartverwarmende clip met iedereen die je kent die ook van dieren houdt!

Groep jongens maakt zich klaar voor vrijgezellenfeest, maar wanneer een eenzame hond hen doet volgen naar het bos, verandert alles

Stad weigert om ouderen een trap te geven – dan bouwt een man er zelf een, alleen om die vervolgens gesloopt te zien worden