in

Verbazing om piepjong nieuw vriendje van ex van Rico Verhoeven Jacky

Kickboxkampioen Rico Verhoeven en Jacky Duchenne maakten vorig jaar in februari bekend, na 13 jaar samen geweest te zijn, een punt achter hun relatie te hebben gezet. Inmiddels is Jacky opnieuw gelukkig in de liefde, zo maakt ze via Instagram bekend, maar online zorgt de leeftijd van haar nieuwe vriend voor flinke verbazing.

Groot leeftijdsverschil
De 35-jarige Jacky deelde op Instagram romatische kiekjes van haar en haar nieuwe vlam Tim Heymans. Oplettende volgers kwamen er achter dat Tim pas 21 jaar oud is, oftewel 14 jaar jonger dan Jacky! Dit zorgt dan ook voor de nodige reacties van mensen die dit leeftijdsverschil nogal groot vinden. Zo reageert iemand op de Facebook-pagina van Urban Lifestyleblog AXED.nl: ’21 jaar! Wat moet je nou met zo jongetje…? Voelen zichzelf dan ook weer 21 jaar die vrouwen.. sugermom.’ Een ander doet ecchter niet moeilijk: ‘Heerlijk toch als zij gelukkig is wat is het probleem?’

Lees ook  Gezocht: de allerbeste gekkebekkentrekker

Bekend van tv
Tim kun je overigens kennen van tv. Hij deed dit jaar namelijk mee aan het programma I Can See Your Voice als De zingende coach. Dit optreden kun je hieronder bekijken. We vermoeden echter niet dat de kans groot is dat we nog veel van hem zullen horen als zanger.

Lees ook  Onderzoek: mensen die tegen hun huisdier praten zijn slimmer

Check hier de foto’s van de ex van Rico Verhoeven, Jacky Duchenne en haar nieuwe vriend Tim:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tim Heymans (@timheymans)

Nieuwe vriend van Samantha de Jong brengt haar ‘s nachts naar klanten!

Kim Feenstra reageert op talloze haatberichten om deze bikinifoto!