in

Verbazing door babynieuws voor Monique Westenberg: “Is André Hazes de vader?”

Sinds een paar dagen verschijnen de meest uitgesproken koppen over Monique Westenberg. We zien “Babynieuws voor Monique” voorbij komen en “Gezinsuitbreiding voor Monique” en ga zo maar door. Verbaasde reacties natuurlijk op social media, want van wie moet de blondine nu zwanger zijn… Het zal toch niet André Hazes zijn? Of is het misschien die DJ waar ze op Bonaire even een uitstapje mee zou hebben gemaakt.

In ieder geval is de zanger snel te werk gegaan volgens de mensen die een reactie hebben achtergelaten op deze artikelen. Maar niets blijkt minder waar, het zijn natuurlijk ietwat heftigere koppen dan ze hoeven te zijn. Monique zal namelijk niet wéér moeder worden en kleine Dré zal geen broertje of zusje krijgen. In ieder geval niet in de nabije toekomst, vermoeden we. Het kan natuurlijk altijd raar lopen met Hazes junior in de buurt.

Lees ook  ‘Verliefde Prinses Amalia al stiekem verloofd’

Monique Westenberg is niet zwanger!
Nee, Monique is tante geworden. Op Instagram deelt de 43-jarige blondine een paar prachtige foto’s van haar nichtje met de volgende tekst: “Gister avond is ons nichtje geboren. Ché Marcella Maria. Zusje van Day & Liv.“. Het kleine meisje is inmiddels al het derde kind van broer Mathieu Westenberg. Overigens lijkt het weer de goede kant op te gaan tussen André en Monique. De zanger zou regelmatig bij haar op bezoek zijn en ook blijven slapen. Ook zou Monique behoorlijk opgewekt zijn de laatste tijd volgens buren. Meer via de link hieronder. Foto’s van de “gezinsuitbreiding” van Monique onder de onderstaande link:

Lees ook  ‘Mijn vriend blaft als een hond tijdens de seks en rijdt op mijn been wanneer ik geen zin heb’

Gevangenispersoneel laat gedetineerden urenlang naar Baby Shark luisteren

Zien: Andre Hazes weer met andere dame gespot