in

Vegan worstelt om trauma te verwerken nadat hij ‘vegan’ pizza met ham eet

Een man uit Sydney werd letterlijk en figuurlijk ziek toen hij een pizza met echte ham at, wat echter een vegan pizza had moeten zijn.

Patrick Hukins is pedagogisch medewerker en geeft aan te worstelen met het trauma van het eten van echte ham, aldus de NZ Herald. De pizza zou zogenaamd helemaal plantaardig zijn.

Afgelopen week maandag bestelde Patrick een vegetarische pizza bij Domino’s.

Maar hij had al snel door dat er iets niet klopte, toen hij een hap nam. “Ik kreeg een afschuwelijk gevoel,” vertelde hij aan Daily Mail Australia.

Lees ook  Verlamde vrouw moet al twee jaar door haar huis kruipen.

Snel kwam hij erachter dat hij ham had gegeten, iets wat lijnrecht tegen zijn persoonlijke overtuigingen staat.

Patrick vertelde dat hij “schuld”, “schaamte” en “pijn voor het dier voelt”. Er werd hem meerdere keren verteld dat het geen echte ham was, maar al snel voelde hij zich ziek, nadat hij de hele pizza op had gegeten.

De man gaf aan dat hij zich “bedrogen voelde” om vlees tegen zijn toestemming te eten en dat hij zich niet hetzelfde voelt na het nare incident.

Lees ook  De man vindt een gouden ring bij het paddenstoelenzoeken. Als hij hem beter bekijkt ziet hij iets wat hem de tranen in de ogen brengt.

Een woordvoerder voor Domino’s Australia heeft aangegeven dat de vergissing diep betreuren en moedigen andere mensen aan het te rapporteren als ze iets soortgelijks hebben meegemaakt.

“We willen publiekelijk onze excuses aanbieden aan onze klant. Dit was een onbedoelde vergissing, die zal gebruikt worden als een leermoment voor onze teamleden.”

Het bedrijf gaf een aan van de grootste verkopers van vegan voedsel in Australië te zijn.

Patrick kreeg een voucher aangeboden, maar gaf aan dat deze alleen de kosten van een normale pizza zou dekken, geen vegan pizza.

Moordenaar ‘meisje van Nulde’ krijgt in hoger beroep toch langer tbs

Dochter van Ronald Koeman laat niks aan je verbeelding over met deze foto’s