in

Veel mensen gebruiken de blauw Nivea-crème zonder deze werkingen te kennen. En ze zijn zo goed!

De Nivea-crème in het klassieke blauwe blikje hoort bij veel mensen tot de vaste inventaris van het toiletkastje en in vele handtassen. Maar het is niet alleen maar geschikt als vochtinbrengende crème. Het kan ook voor vele andere dingen gebruikt worden.

1. Anti-ouderdom

Met Nivea-crème kunt u de strijd aangaan met de kraaienpootjes rond de ogen. Een beetje opbrengen voor het slapengaan en ze zijn al snel verdwenen.

2. Voorkomen van zwangerschapsstriemen

Om de lelijke krimpstrepen te voorkomen na de zwangerschap, moet je je buik, je borsten en je heupen dagelijks met Nivea-crème insmeren. Het werkt net zo goed als dure olie.

3. Ringen onder ogen verminderen

Op een lange slapeloze nacht volgen de volgende morgen vaak donkere ringen onder de ogen. Masseer wat crème op de huid onder je ogen voordat je naar bed gaat. Als je ‘s morgens je gezicht wast zul je zien dat het niet tot extremen gekomen is.

Lees ook  Bruiloftsgast steekt bruidegom neer na weigeren bier

4. Make-up verwijderen

Met Nivea kun je afzien van make-upverwijderaar. Een beetje katoen in de crème en klaar. Zelfs geschikt voor watervaste make-up.

5. Droge ellebogen losmaken

Veel mensen hebben een droge, schilferende huid op de ellebogen. Ook hier is Nivea een ideale oplossing.

6. Droge handen bestrijden

Vooral ‘s winter hebben veel mensen met droge handen te maken. Je hebt geen speciale handcrème nodig als je Nivea hebt. Maakt droge handen weer glad en soepel, ook geschitk voor droge knieën en voeten.

7. Voorkomen en behandelen van dermatitis

Bij deze huidziekte komt het tot een ontstekingsreactie op de huid. Vaak speelt hierbij overmatig gebruik van waslotions, crèmes en andere produkten een rol. Het leidt tot eczeem, uitslag, jeuk en zwellingen. Vanwege haar hoge dichtheid helpt Nivea uitstekend voor zowel het voorkomen als behandelen van dit huidprobleem. Wendt u zich tot een huidarts als geen verbetering optreedt.

Lees ook  Ken je iemand die rookt? Geef hem of haar zeker deze fantastische tip door!

8. Kleine brandwonden behandelen

Lichte brandwondjes zijn vervelend. Nivea maakt de huid rustig en voorkomt blaarvorming.

9. Verbrandingen draaglijker maken

Te lang in de zon geweest zonder zonnebrand op te doen? Breng een beetje Nivea op de betroffen plekken om de pijn te verlichten.

10. Lippenverzorging

Droge, gebarsten lippen worden niet graag gekust. Maak je lippen weer soepel en mooi met Nivea. Bespaar geld op veel duurdere lippenbalsem.

Ongelofelijk hoeveel je met het ene kleine blikje Nivea-crème kan doen! Je bespaart niet alleen heel veel geld, omdat je niet meer allemaal aparte producten hoeft te kopen, maar profiteert ook nog van de veelvuldige gebruiksmogelijkheden.

Dit gezin verkeert in ongelooflijk gevaar. Maar wat hun hond vervolgens doet is helemaal niet te geloven!

Ze heeft niet in de gaten dat ze door haar man met verborgen camera’s in de gaten wordt gehouden. Als ze het ontdekt heeft hij een verrassing voor haar.