in ,

Vanaf deze datum kun je naar het restaurant van Tony’s Chocolonely!

Tony’s Chocolonely is voor veel chocolade-liefhebbers hét merk om zich aan te voldoen. Met de talloze verschillende repen chocola kun je iedere dag wel weer een nieuwe reep uitproberen.

Maar het gaat nog een stukje mooier worden kunnen we je vertellen. Op 1 juli openen ze namelijk een restaurant in hartje Amsterdam.

Dat gaat natuurlijk ook een toeristische trekpleister worden, dus deze zomer snel nog even langs voordat de toeristenstroom weer op volle toeren zal draaien.

Wat er allemaal op het menu gaat staan? Je kunt het vast al raden. Ja, alles staat in het teken van hun chocola natuurlijk. En dat gaat best ver kunnen we je zeggen. En dat lees je hieronder!

Lees ook  Drama: ‘Ik heb mijn vrouw niet verteld dat ik een zoon ben van incest-ouders’

Tony’s Chocolonely-restaurant in Amsterdam
Chocoladeburgers en cake vliegen je om de oren, maar er zijn ook hartige gerechten te bestellen, met een twist, Wat dacht je van ‘Bieterballen’ met chocola.

En naar verluidt zal er zelfs een heuse chocoladefontein voor je klaarstaan. Op social media schrijven ze het volgende:

“Zet het met dikke chocoladeletters in je agenda: op 1 juli openen wij de deuren van de bar in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

Deze seriously crazy chocoladebar is voor iedere chocoladeliefhebber ’n chocodroom die uitkomt. Onder het genot van crazy lekkere choco-creaties, kun je ook nog ‘es alles te weten komen over onze serieuze missie: samen 100% slaafvrij de norm maken in chocolade.

Lees ook  40 p*rnosterren met en zonder make-up: van aartslelijk tot plots bloedge*l (foto’s)

Dusseh.. zien we je vanaf 1 juli in onze Bar? Volg ons om als eerste te horen over de lekkerste choco-creaties, onze missie en events (kunst, muziek, sprekers.. gezelligheid!).”

Miljuschka Witzenhausen laat zien zich niet te schamen voor haar figuur!

Jongedame vergeet tijdens maken van selfie eventjes dat er achter haar een spiegel hangt