in

Van een opgeblazen gevoel afkomen, supersnel afvallen en pH balanceren met één 2-minuten durend truukje ‘s ochtends

Deze geweldige post is geschreven door Alina Islam, een fantastische gediplomeerd voedingskundige uit Toronto, Canada. Ze is schrijver, spreekster en voedingsconsulent. Je kunt meer over haar werk vinden op AlinaIslam.com of haar op Facebook, Instagram en Twitter volgen.

Dit gaat een korte en zoete post worden. Misschien omdat het de laatste dag van de Ramadan is en omdat 18 uur dagelijks vasten gedurende een maand nu aan het culmineren is in het op mijn bed ploffen in een bijna vegetatieve staat…dromend van (glutenvrije, zelfgemaakte) muffins. Alle muffins die ik maar op kan.

Maar ik dwaal af. Het punt van in een vegetatieve staat te zijn is dat het me doet voelen alsof ik als een citroen zit, wat me weer doet denken aan de beste tip doe ik vaak aan mijn cliënten geef: drink citroenwater. Ja, zo werken mijn hersenen nou eenmaal.

Lees ook  9-jarig jongetje geeft politieagent een geheim briefje. Als de agent het leest, veert hij meteen recht uit z’n stoel.

Er zijn waarschijnlijk al wel honderden posts op internet hierover, maar ik wil zeker aan de groep bijdragen want er zijn nog steeds honderden mensen die dit niet doen, er geen kennis van hebben en er enorm van zouden kunnen profiteren!

De ochtendlijke citroentruuk

Zo werkt het

Verwarm water in een ketel ‘s ochtends en meng het met water op kamertemperatuur zodat je het kunt drinken. Pers ongeveer een halve citroen uit in je mok (of een kwart om mee te beginnen). Drink op een lege maag.

Hierom is het zo geweldig

Vermindert opgeblazen gevoel
Help om af te vallen (doe er een mespuntje cayennepeper bij voor een extra kick om je stofwisseling op te peppen)
Helpt je te poepen als je verstopt bent
Verwijdert huidvlekken en acne
Pept immuunsysteem op
Helpt om de pH-balans in je lichaam te reguleren (meer alkaline = betere energie en algehele gezondheid)
Vult elektrolyten aan die je door lichamelijke oefening bent kwijtgeraakt
Maakt de vertering sterker i.e. makkelijker om voedsel af te breken, vooral vet
Vermindert pijn & ontsteking in gewrichten

Lees ook  Deze jongen kan niet slapen. Maar als een vlezige tong zijn wangen likt, vindt hij een waar genoegen!

Maar even serieus, doe dit een week lang. Je zou er aan verslaafd kunnen raken zoals meestal bij mijn cliënten gebeurt. Het haalt gewoon de rommel weg van de vorige avond en maakt de spijsvertering die dag veel beter. Je huid zou er ook snel beter uit moeten gaan zien en gaan voelen.

Van deze hond werden grof de neus en de staart afgesneden. De beelden ontroeren tot tranen aan toe

De 15-jarige babysitter is alleen met de 3-jarige. Ze stuurt deze foto’s uit de badkuip aan de moeder – en die wordt er helemaal warm van.