in

Vakantiegast glipt in het bed van meisje om haar aan te randen. Dan wordt hij geraakt met een verrassing die hij niet zag aankomen.

Karma is een spiritueel principe dat goede daden bijdragen tot een goede atmosfeer en dat slechte daden toekomstig lijden zullen veroorzaken. Je weet wat ze zeggen over karma … Joseph Hernandez leerde die les op de harde manier.

De man uit El Paso werd gevonden in een appartement – hij werd neergestoken. In plaats van hem naar het ziekenhuis te brengen, werd hij eerst gearresteerd! Hernandez werd neergestoken nadat hij een meisje wilde verkrachten. De zus van het meisje ging naar het toilet en toen ze terugkwam zag ze dat Hernandez haar zus aan het betasten was. Dus ging ze naar de keuken, greep een mes en stak hem meerdere keren!

Lees ook  Waarom je beter nooit schoenen draagt binnenshuis

Kijk maar eens naar dit monster:

Hernandez werd in een plaatselijk ziekenhuis behandeld en prompt aangeklaagd wegens de aanranding van een minderjarige.

DEEL dit verhaal met je vrienden!

De 13-jarige bereidt zich voor op de dood van zijn moeder. 4 jaar later ziet ze de beha en kan haar tranen niet bedwingen.

Man is geschokt als hij ziet wat het hondenhotel rond de hals van zijn hond achterliet. De 2 woorden die de medewerker dan stamelt, schokken hem nog meer.