in

Vader werd ervan beschuldigd iets vreselijks in de ogen van z’n baby gewreven te hebben.

Michael Foltz (31) uit Moorhead, Minnesota (VS), werd ervan beschuldigd zijn babydochtertje mishandeld te hebben. Het m*sbruik van plaats tussen 10 april en 30 mei van dit jaar. De moeder van de baby had eerst gemerkt dat de oogjes van haar dochter verwond waren. Daarna bracht ze haar naar de spoedafdeling van het ziekenhuis.

Schokkende ontdekking
De 2 maanden oude baby had ook paarse bloeduitstortingen op haar rug, een blauwe plek op haar schouder en een rode vlek op haar borst. Foltz had een foto van de baby naar de moeder gestuurd waarop te zien was dat de ogen van de baby rood en gezwollen waren, en dat er schuim uit haar mondje kwam!

Lees ook  7 goede redenen om af en toe een SCHEET te laten. Nummer 3 heeft me echt verrast!

Foltz leek een verklaring te hebben voor de verwondingen van de baby – hij kon haar slabbetje niet aankrijgen en drukte daarom hard op haar borst. Hij zegt dat hij gefrustreerd raakte omwille van haar gehuil dus sloeg hij haar met een houten lepel. Beweerd wordt dat de man zijn driejarige zoon ook met een speelgoedgeweer geslagen had. Foltz bekende uiteindelijk dat hij zijn dochter mishandeld had.

Lees ook  Bizar: Sylvie smeert crème van eigen bloed

Pikante saus
Hij bekende zelfs dat hij pikante saus en cayennepeper in de oogjes van zijn dochter gewreven had. Volgens de Duluth News Tribune zou hij zelfs vuurwerk in haar gezicht gegooid hebben en haar met heet water besprenkeld hebben. De arme baby was amper twee maanden oud!

DEEL dit bericht als ook jij vindt dat deze man het niet verdient om ouder te zijn!

Wie kent de knappe Byron Sully uit ‘Dr. Quinn, Medicine Woman’ nog? Zó ziet hij er nu uit!

Heel apart: dít is wat er gebeurt als je een in alcohol gedrenkt watje in je navel legt!