in

Vader vermoordt dochter, ‘want ze had migraine’

De inwoners van het Canadese Popkum zijn in shock, nadat plaatsgenoot Randy Janzen zijn 19-jarige dochter Emily, zijn vrouw Laurel en zus Shelly om het leven bracht.

Nadat Randy de meervoudige moord pleegde, plaatste hij een uitleg op zijn Facebook-profiel. “Nu is mijn familie pijnvrij en in de hemel”, is zijn bizarre conclusie.

Migraine
Randy plaatste de Facebookpost afgelopen vrijdag, zo meldt CBC News. “De afgelopen 10 dagen heb ik een van de ergste dingen gedaan die iemand kan doen”, zo start de man zijn relaas, waarna hij uitlegt onder wat voor ‘verschrikkelijke omstandigheden’ zijn dochter Emily moest leven.

Lees ook  Politie treft naakte studenten aan op straat: ’Aangesproken op hun vreemde gedrag’

“Ik pakte een pistool en schoot haar door het hoofd en nu heeft ze geen migraine meer.”

Schaamte
Zijn vrouw Laurel volgde daarna. “Daarna schoot ik Laurel neer, omdat een moeder nooit het nieuws moet horen dat haar kindje is overleden.”

Zijn zus werd enkele dagen later vermoord, omdat Randy “niet wilde dat ze in schaamte zou moeten leven”.

Lees ook  Nieuwe trend – Mannen drinken zaad van andere mannen voor spiergroei

De bizarre statusupdate liet alle alarmbellen bij de veiligheidsdiensten rinkelen. Een SWAT-team viel het huis van Randy binnen en concludeerde dat de man zijn Facebookverhaal niet had verzonnen; In het huis werden verschillende lichamen gevonden.

De politie kan op moment van schrijven nog niet bevestigen of Randy ook is gevonden of dat hij de Facebookpost daadwerkelijk zelf heeft geschreven.

Meisje (12) bevalt plotseling, stiefbroer (14) vader

Vrouw bang voor tandarts, gebruikt 10 jaar lang lijm