in

Vader vermoordde dochtertje (3) ‘door haar in auto op te sluiten en hem in brand te steken’.

Een vader uit New York in de VS wordt ervan beschuldigd zijn driejarige dochter vermoord te hebben, die overleed op 4 april terwijl ze gevangen zat in een brandende auto waarvan de deuren langs binnen waren vastgeketend.

Volgens People werd Martin Pereira (39) aangeklaagd wegens moord en brandstichting nadat hij zijn peuterdochter Zoey Pereira in zijn Audi had opgesloten.

De politie ontdekte jerrycans met benzine die gebruikt werden om de auto in brand te steken. De brandweer slaagde erin om het meisje uit het brandende voertuig te bevrijden, maar ze bezweek later aan haar verwondingen.

Lees ook  De toerist poseert met de Britse bewaker – als ze de foto ziet ligt ze dubbel van het lachen

De aanklachten werden pas onlangs geformuleerd omdat Pereira enkele weken in het ziekenhuis werd opgenomen met brandwonden over 70 procent van zijn lichaam.

Een bron binnen de politie van New York legde uit dat de deuren van de Audi langs binnen op slot werden gedaan met kettingen, waardoor de peuter in de auto gevangen zat. De raampjes van de auto waren eveneens dicht.

De zaak wordt behandeld als doodslag, maar de politie gaf nog geen precieze doodsoorzaak vrij. Zoey maakte het voorwerp uit van een discussie over het hoederecht tussen haar ouders die gescheiden leven.

Lees ook  Opa heeft weer het gevoel dat hij leeft als hij keihard wordt geschuurd

Tijdens het weekend waarin ze overleed, had Pereira de moeder van Zoey nog gebeld en haar gewaarschuwd dat ze haar dochter nooit meer zou terugzien.

“Vlak voor hij mijn dochter verbrandde, belde hij en zei hij gestoorde dingen”, verklaarde de moeder van Zoey, de 36-jarige Cherone Coleman. “Ik kon het niet goed verstaan, maar hij zei: ‘Heb ik nu je aandacht? Je zult je dochter nooit meer zien’.”

DEEL dit bericht als ook jij hoopt dat er snel gerechtigheid geschiedt voor Zoey.

Wie sloeg de kop van het Rhoonse lammetje Bram (met scheve nek) in?

P*dofiel die 14-jarig meisje m*sbruikte hoeft niet naar gevangenis omdat ‘zij hem verleidde’.