in

Vader verlaat op een dag zijn gezin. 30 jaar later vind zijn dochter een geheim bericht van hem, op het internet!

April Becker is al enige tijd opzoek naar haar biologische vader. Het enige wat ze weet is dat op jonge leeftijd haar ouders in een ruzie terecht kwamen.

Haar moeder stormde samen met April weg. Sindsdien heeft ze haar vader nooit meer gezien. Ze neemt het beiden haar ouders kwalijk, maar was in staat om ze allebei te vergeven.”Ik wist dat ze al vader ruzie maakten. Mijn moeder vond het op dat moment het beste idee om weg te gaan. Ik neem het ze allebei kwalijk om dat ze zo’n overhaaste beslissing namen,” vertelt April. “Na 10-15 jaar besloot ik dat het tijd was om de strijdbijl te begraven.”

Lees ook  Een vrouw filmt wat een man op zijn dak uitvoert. Dit kan niet door de beugel!

Dus besloot ze naar haar vader te zoeken. Ze typte zijn naam in op verschillende zoekmachine’s op het internet, zonder succes. Tot een dag in 2009. Ze type: “Scott Robert Becker looking for April.:

En dat was een schot in de roos. Haar vader had een hele website opgericht om haar te kunnen vinden. Ze besloot hem te mailen. Haar vader bleek al jaren naar haar opzoek te zijn. Hij had zelfs twee privé detectives ingehuurd om haar op te sporten.

Lees ook  30 prachtige vrouwen die de kracht van make-up laten zien: Nummer 6 is Ongelooflijk !

Na 30 jaar werd de vader herenigd met zijn dochter. In de onderstaande video zie je dat moment!

Wie kent hem nog van zijn hit ‘Liever dan Lief’? ZO is het nu met Tim Immers!

Nachtmerrie: gigantische python wordt onder een kinderbedje gevonden. (VIDEO)