in

Vader overleden nadat hij met vriendin en zoontje meters naar beneden tuimelt naast E403

Op de autosnelweg E403 ter hoogte van Ardooie is gisterenavond een zwaar ongeval gebeurd. Een auto met daarin een vader, zijn vriendin en een jonge tienerzoon tuimelden met hun auto een tiental meter naar beneden langs de autosnelweg.

De vader werd in kritieke toestand afgevoerd naar het ziekenhuis en is ondertussen overleden aan zijn verwondingen.

De papa was samen met zijn vriendin en jonge tienerzoon onderweg met hun auto in de richting van Brugge toen het kort na de oprit in Ardooie omstreeks 19.30 uur helemaal fout ging.

Lees ook  Jochie (5) belt alarmnummer omdat papa twee keer door rood was gereden.

Ze werden aangetikt door een Mercedes waarvan de bestuurder even de controle over zijn stuur was verloren door aquaplaning.

De vader verloor op zijn beurt ook de controle over zijn stuur, waardoor hij naar rechts uitweek. De auto ging enkele malen over de kop en belandde uiteindelijk een tiental meter lager op zijn zijkant in de berm met de neus in de tegenovergestelde richting.

Lees ook  Deze tiener meid kan niet geloven wie er in haar woonkamer staat!

De jonge tienerzoon slaagde erin om zelf uit het verhakkelde voertuig te kruipen. Ook de vriendin van de vader raakte slechts licht gekwetst.

De brandweer kon de vader snel uit de auto halen, zijn toestand bleek meteen een pak ernstiger. De ambulanciers gingen in de ambulance over tot reanimatie.

De man werd in kritieke toestand afgevoerd naar het ziekenhuis. Daar overleed hij later aan zijn verwondingen.

Franse tiener aangehouden voor moord op “pedofiele priester”: kruisbeeld in keel gestoken

De 14-jarige dochter van Steven Pans werd ‘uit liefde’ door zijn ex gedood