in

Vader laat zich zich van zijn meest walgelijke kant zien: Dochter van 7 jaar moet zich laten m*sbruiken door ped*fielen en het nog walgelijker als je de reden weet

Het was in tranen hoe een leerkracht vertelde wat ze ontdekte dat een meisje van 7 jaar moest doen van haar vader. De man bleek op die manier aan drugs te kunnen komen.

Er was de leerkracht al een tijdje iets opgevallen aan het meisje. Ze kwam met hoge hakken naar school, had make-up op en soms zaten haar onderbroeken onder het bloed. Het meisje viel ook regelmatig in slaap tijdens de les. Haar kleding was ook zeer vuil. Op school gaf de lerares het meisje schone kleren.

Lees ook  Deze moeder verft het haar van haar 3-jarige dochter roze en het internet ontploft

De politie startte een onderzoek en ontdekte al snel de vader met verwerpelijke praktijken bezig was. Hij verplichtte zijn dochter om zich te laten m*sbruiken door ped*fielen, zowel mannen als vrouwen. Op die manier kon de 37-jarige James Stewart aan drugs geraken.

Str*pclubs
Het meisje bevestigde dit ook aan de politie. Ze werden ook door haar moeder regelmatig meegenomen naar str*pclubs.

Lees ook  Man dwingt vrouw met hem af te spreken. Daarna behandelt hij haar als een beest: “Dit wordt de ergste nacht van je leven”

De vader wordt beschuldigd van mensenhandel, crimineel s*ksueel contact van een minderjarige, kinderm*shandeling en het aanzetten tot pr*stitutie.

Moeder dient 11-jarige dochter 70 messteken toe met een mes en steekt haar daarna in brand

Zo gruwelijk! Vrouw valt haar veel jongere vriend met zwavelzuur aan: Vriend heeft littekens, is verlamd, zijn linkerarm is geamputeerd en daar blijft het niet bij