in

Vader en zoon schieten beren in winterslaap dood en poseren trots met hun trofee

Met ontbloot bovenlijf en bebloede handen poseert deze 17-jarige jongen voor de foto. Hij heeft net, samen met zijn vader, een beer en haar welpen neergeschoten die in winterslaap waren. Dit gebeurde allemaal in de Amerikaanse staat Alaska in april vorig jaar. Dankzij de beelden van een verborgen camera heeft de vader ondertussen drie maanden celstraf gekregen.

De jachtpartij op de zwarte beren, afgelopen april, werd door de bewegingscamera nauwgezet vastgelegd. De 41-jarige vader, Andrew Renner, en zijn op het moment van de feiten 17-jarige zoon Owen, schoten eerst de moederbeer af en vervolgens de twee welpen.

Lees ook  Hond ligt verplicht dag en nacht aan de riem, dier in beslag genomen

Twee dagen later kwamen ze nog eens terug om de resten van de welpen te verbergen, kogelhulzen op te rapen en de detectiehalsband van de moederbeer mee te nemen. “Ze zullen dit nooit met ons in verband kunnen brengen”, zou de zoon op camera hebben gezegd.

Twee weken later togen de twee met de huid van de moederbeer naar het kantoor van wildlife bosbeheer. Ze logen over de plek waar de beer was doodgeschoten en ook beweerden ze dat er geen welpen in de buurt waren geweest. In Alaska is het verboden om te jagen op een beer met welpen. Toen de observatiebeelden maanden later werden opgehaald en bekeken, konden de mannen worden ingerekend.

Lees ook  Een kind speelt met zijn zeldzame vriend. Toen ik zag wat het was, viel mijn mond open van verbazing.

Met deze 5 verrassende bezigheden verbrand je ook flink wat calorieën

Leraar deelt foto van kapotte tong: “Resultaat van mijn verslaving aan energiedrank”