in

Vader Edward pleegt zelfmoord om bij zijn overleden 3 kinderen te zijn

Een Canadese vader die zijn kinderen verloor nadat ze waren omgekomen door toedoen van een dronken chauffeur, stierf deze week door zelfmoord.

Volgens tragische berichtgeving in de New York Post stierven de kinderen van Edward Lake in een auto-ongeluk in 2015. Zijn vrouw, Jennifer Neville-Lake, deelde het nieuws van het overlijden van haar man op Twitter, samen met een foto van de drie kinderen van het paar, Daniel, Harry en Milly, die respectievelijk 9,5 en 2 waren op het moment van hun overlijden.

Jennifer’s tweet op maandag luidde:

“De ogen die hij deelde met Harry zijn voor altijd gesloten en Daniels krullen zullen nooit meer in het zonlicht schijnen. Ik zal Milly’s verlegen glimlach nooit meer over zijn lippen zien kruipen. De vader van mijn kinderen, Edward Lake, heeft zich bij onze kinderen gevoegd zodat ze voor altijd samen kunnen spelen.“

De rouwende vrouw en moeder ondertekende haar tweet met “Mahal kita, Edward”, wat “ik hou van jou” betekent in het Filipijns.

Lees ook
Poep jij weleens in de douche? Je bent niet alleen!

Volgens rapporten werden de kinderen van Edward en Jennifer in 2015 gedood, samen met hun grootvader, Gary Neville, toen een dronken bestuurder in een buitenwijk van Toronto op hun voertuig botste.

De familie zou naar huis zijn gereden toen Marco Muzzo, die in 2021 volledige voorwaardelijke vrijlating kreeg, hun voertuig in de stad Vaughan in de zijkant raakte.

Tijdens de hoorzitting van Muzzo in 2016 zei Jennifer tegen hem: “Ik heb niemand meer om me moeder te noemen. Je hebt al mijn baby’s vermoord.”

“Je verdient het om te weten hoe het is om elk leven dat je hebt gecreëerd van je afgenomen te zien worden.”

Ondertussen zou Edward rond de tijd van de hoorzitting hebben onthuld dat hij worstelde met ‘suïcidale gedachten en intense angst’.

Volgens Global News was Edward net de dag voordat hij stierf door de politie in Peel Region getaserd en aangeklaagd. Heather Cannon, een woordvoerder van de politie van Peel, zei:

“Hoewel er geen aanwijzingen waren dat de oproep rechtstreeks verband hield met zijn geestelijke gezondheid, werden de aanwezige agenten op de juiste manier op de hoogte gebracht van de voorgeschiedenis van meneer Lake.”

Lees ook
‘Honderden asielzoekers wachten buiten in regen in Ter Apel’

Edward werd beschuldigd van mishandeling en vrijgegeven aan hulpverleners, volgens de politie van Peel. Daarna werd hij naar het ziekenhuis vervoerd en uiteindelijk vrijgelaten.

Op zondag plaatste Jennifer een foto op haar Twitter waarop de graven van haar kinderen te zien zijn.

“Dit zou niet echt moeten zijn. Het kan niet zo zijn”, luidde de tweet.

Mijn hart bloedt voor dit gezin en wat ze hebben moeten doormaken, allemaal vanwege de onverantwoordelijke acties van een dronken bestuurder.

Rijden onder invloed is naar mijn mening een overtreding die het leven van mensen kan en zal veranderen… en nooit ten goede. Ik denk dat het ook als zodanig moet worden behandeld, en dat degenen die na het drinken achter het stuur van een auto kruipen, strengere gevolgen moeten ondervinden.

Deel dit artikel alstublieft om Jennifer te steunen en om anderen eraan te herinneren nooit te rijden met een slok op.

Man betrapt hitsig koppeltje op reuzenrad: “Wat een uitzicht!” (video)

Pedoseksueel Pieter C. vervroegd vrij en woont nu in Amsterdam: Delen graag!