in

Vader denkt dat pesters zijn dochter niet meer pesten – dan opent hij de deur en ziet iets vreselijks

Toen Julia Derbyshire 4 jaar oud was emigreerde haar gezin naar de Verenigde Staten. Haar ouders gingen 4 jaar later echter uit elkaar en haar vader keerde terug naar het Verenigd Koninkrijk. Julia bleef bij haar moeder wonen.

Tijdens haar tienerjaren nam Julia een goede vriendin in vertrouwen en vertelde haar over haar gevoelens. Ze viel namelijk op meiden en wilde dat kwijt. Wat de onschuldige 12-jarige toen niet wist, is dat haar vriendin haar vertrouwen zou beschamen.

Nadat Julia haar vriendin in vertrouwen nam, begonnen de pesterijen, zowel fysiek als mentaal. Haar klasgenoten maakten haar uit voor heks en confronteerden haar met het feit dat ze op meiden valt. Na twee jaar besloten Julia’s ouders dat het beter zou zijn voor Julia als zij bij haar vader in het Verenigd Koninkrijk zou gaan wonen.

Julia’s ouders geloofden dat dit zou helpen om een eind te maken aan de pesterijen en Julia de kans zou geven om opnieuw te beginnen.

Lees ook  Ze stuurden haar van school omdat ze zich te UITDAGEND kleedt. Dit gaat echt wel een paar stappen te ver!

Maar de nachtmerrie was helaas nog lang niet voorbij. Haar oude klasgenoten wisten van geen ophouden en bleven Julia via social media pesten. Ze werd elke dag uitgescholden en bedreigd.

Julia probeerde de emotionele pijn te verbergen, maar van binnen ging ze er elke dag aan onderdoor.

Op een avond toen Julia’s vader Adrian thuiskwam, deed hij een verschrikkelijke ontdekking. Julia had zichzelf opgehangen.

Hij probeerde zijn dochter te reanimeren, maar ze reageerde niet. Hij belde snel een ambulance. Eenmaal in het ziekenhuis aangekomen, werd Julia direct naar de Intensive Care gebracht. Artsen deden er alles aan om haar te redden.

Vijf dagen later kreeg Adrian verschrikkelijk nieuws: er was geen hoop meer voor zijn dochter. Ze zou nooit meer wakker worden. Hij moest een hartverscheurende beslissing nemen. Artsen konden Julia’s lichaam met medicijnen in leven houden, maar ze was in feite al dood.

Lees ook  Deze jonge vrouw (22) werd geboren zonder vagina, maar kijkt nu uit naar haar eerste keer met haar vriend

Niet lang nadat de “stekker eruit getrokken” werd, stopte Julia met ademen. Ze overleed op 16 jarige leeftijd.

In het ziekenhuis maakte Adrian enkele foto’s van zijn dochter. Twee jaar na haar dood besloot hij haar verhaal te delen en meer aandacht te besteden aan cyberpesten en de verwoestende gevolgen. Hij wil het bewustzijn omtrent cyberpesten vergroten.

Julia’s verhaal is een erg tragisch voorbeeld van hoe ver cyberpesten kan gaan.

Hoewel het hem zwaar valt om met de dood van zijn jonge dochter om te gaan, zegt Adrian dat hij zijn strijd zal voortzetten totdat cyberpesten tot het verleden behoort.

Deel het verhaal van Julia om Adrian bij zijn strijd te helpen en zodat meer mensen kunnen begrijpen hoeveel leed cyberpesten kan veroorzaken.

ZO JAAG JE SNEL GETUIGEN VAN JEHOVA WEG: BROEK UIT EN JONGEHEER LATEN ZIEN! (VIDEO)

Ajuinen verhelpen een hoop kwalen. Hier heb je 12 toepassingen die je nog niet kende!