in

Vader bezocht de gedenkplek van zijn zoon 13 jaar in het geheim, totdat de miljardairs een briefje ophingen

Als iemand in het verkeer verongelukt, is het gebruikelijk dat familieleden een gedenkteken naast de weg in de berm plaatsen. Sommige tekens zijn eenvoudig zoals een wit kruis, terwijl andere mensen de plek versieren met knuffels, bloemen en briefjes.

 Langs een weg in Richmond, Californië lag ook zo’n gedenkplek. De grond waar de plek lag was in het bezit was van oliegigant Chevron, een bedrijf met een waarde van enkele miljarden dollars.

De gedenkplek was al meer dan tien jaar oud, en werd nog altijd heel goed onderhouden. Iedereen wist dat het een gedenkplek was, maar niemand wist wie er voor zorgde en voor wie het was. De stilzwijgende overeenkomst leek te werken voor alle partijen, tot in 2016 er een briefje werd opgehangen.

Lees ook  Vrouw ziet huilende man noodgedwongen geschenk in vuilbak van luchthaven gooien – wat ze eruit haalt breekt haar hart

Het bedrijf wilde niet dat de gedenkplek zou worden verwijderd, omdat ze zich realiseerden dat iemand een sterke emotionele band met de plek had. Daarom plaatsten ze een briefje bij de plek met de vraag of de bezoeker contact wilde opnemen met het bedrijf.

Ray Olson vond het briefje bij de gedenkplek voor zijn zoon, die bij een auto-ongeluk in 2003 om het leven was gekomen.

Olson was ervan overtuigd dat hem de plek afgenomen zou worden, en daarom bezocht hij de plek de laatste 13 jaar alleen ‘s avonds. Hij wist dat de dag zou komen dat het bedrijf deze herinneringsplaats aan zijn zoon van hem zou afnemen.

Lees ook  Tiener verslaat stadium 4 kanker net op tijd om naar huis te gaan voor Kerstmis

Maar Ray was in zijn stoutste dromen nooit gedacht dat Chevron hem aan zou bieden een een mooiere plek te bouwen. Maar dat is precies wat het bedrijf deed.

De eigenaren van het bedrijf besloten om gedenkplaquette te maken voor de zoon van Ray, en een bankje waar de rouwenden konden zitten.

Het bedrijf zei: “Dit is jouw plek, Ray. Je hoeft niet langer ‘s avonds langs te komen”, vertelde Joe Lorenz van Chevron aan MSN.

Het bedrijf verdient respect voor de wijze waarop ze met deze situatie zijn omgegaan. We zijn ervan overtuigd dat Ray, en alle andere familieleden die om de jongen rouwen, hier heel dankbaar voor zijn.

Groene aanslag verwijderen? Met deze truc is het heel simpel! Dit moet je even proberen!

Toen dit meisje het podium opkwam wist niemand dat ze de jury aan het huilen zou brengen. Wauw!