in

Vader (48) en dochter (28) slaan buurvrouw dood nadat ze bal van kind kapot prikte

Al enkele maanden hadden ze onderlinge strubbelingen. Maar toen Kelly Machin (34) de voetbal van het kindje van buurvrouw Natalie Bollen (28) kapot prikte, liep de ruzie volledig uit de hand. Met een dode als gevolg.

Hoewel de twee vrouwen niet naast elkaar woonden, hadden ze geregeld woorden met elkaar. De vier kinderen van Bollen schopten voortdurend voetballen in de tuin van Machin. In augustus 2016 verloor ze haar geduld, en prikte ze de voetbal kapot.

In volle razernij liep Bollen naar haar huis in het Engelse Leicester en bonkte ze er keihard op de deur. “Ik ga je vermoorden!”, riep ze.

Lees ook  Heftig: Meisje (9) overlijdt tijdens logeerpartijtje vanwege daling bloedsuikerspiegel

Dood aangetroffen

Niet veel later stormde Bollen samen met haar vader William Jelly (48) het huis binnen. Ze vielen de vrouw samen aan, waardoor ze vijf gebroken ribben en een geperforeerde long opliep.

Na het incident bracht Bollen haar vrienden trots op de hoogte. “Ik heb haar ribben gebroken omdat ze onze bal kapot had gemaakt. Lol”, had ze hen via sms laten weten.

Lees ook  Mysterieuze hond komt elke dag naar haar huis en valt in slaap – dan ontdekt ze een briefje aan zijn halsband

Twee weken na de aanval – op 5 september – trof een vriend het levenloze lichaam van Machin aan in de zetel. ze was gestorven aan een inwendige bloeding.

Doodslag

Vader en dochter werden begin mei schuldig bevonden aan doodslag. “Beide beklaagden waren boos”, zei rechter Nicholas Dean toen. “Ze hebben zich agressief en gewelddadig gedragen. Maar niemand had gedacht dat hun daden tot de dood zouden leiden.”

Zowel William als Natalie zijn nu allebei veroordeeld tot een gevangenisstraf van zeven jaar

Suïcidale Dominique krijgt geen hulp omdat ze een te laag IQ heeft

Het meisje is slachtoffer van pesten vanwege haar verbazingwekkende huidskleur – dan wordt ze een icoon