in

Vader, 2 dochters en nichtje komen om in auto ongeluk – ‘Wou dat ik haar een laatste keer kon knuffelen’

Vier leden van een familie in New Jersey zijn omgekomen bij een afschuwelijk auto-ongeluk in het weekend.

George Ritter was terug van een verjaardagsfeestje met zijn twee dochters en zijn nichtje op zaterdagavond in Gloucester County toen de crash gebeurde, zoals per People citeert de politie van Westville.

De vader is geïdentificeerd als George Ritter en zijn meisjes Alivia, 5, en Elsie, 9, samen met zijn 8-jarige nichtje Kenzie.

De 33-jarige vader reed naar huis van Westville Power Boat Association op ongeveer 9 p.m. toen het voertuig crashte in een nut paal, volgens ABC affiliate WPVI, ongeveer een mijl en een half van zijn huis.

De oorzaak van het ongeluk is nog onbekend.

De vader van Kenzie, Brian Mammoccio, was er kapot van en zei dat zijn dochter “zorgzaam en eerlijk was en vol leven en pit”.

Lees ook  Risico op coronamutaties omdat Westen vaccins inslaat

Hij voegde eraan toe: “Ik wou dat ik haar hier naast me kon hebben, haar een laatste knuffel kon geven omdat ik nooit afscheid van haar heb kunnen nemen.

“Koester elk moment dat je met je kinderen hebt, want je weet nooit wanneer dat moment kan worden weggenomen. Ik heb maar acht jaar met de mijne gehad.”

Een van Ritter’s buren vertelde CBS local dat: “Hij was een aardige vent. Hij had altijd zijn kinderen bij zich en hij nam ze mee naar plekken, ging vissen. Hij werkte altijd aan auto’s van mensen, hij was gewoon een goede familieman.”

Lees ook  Pleegouders krijgen mail van beruchte sekte na vermissing 11-jarige dochter

Op zondag verzamelden rouwenden zich op de plaats van het ongeval om eer te betuigen aan de slachtoffers en bloemen en speelgoed achter te laten.

Een GoFundMe-pagina opgezet door Westville Power Boat om de families te helpen met de begrafeniskosten heeft tot nu toe meer dan 40.000 dollar opgebracht.

“George en alle drie de meisjes waren familie van de club, dus we willen George en de meisjes, Elsie, Alivia en Kenzie, het gedenkteken geven dat ze verdienen om hun nagedachtenis te eren en ons laatste afscheid te nemen,” zo luidt de pagina.

“Ze hebben het leven van zo velen geraakt en het is onze beurt om nog een laatste keer onze waardering voor George en de meiden te tonen.”

Het paard zit vast in een brandende schuur – dan gooit de politie zich op het laatste moment in het vuur

Meisje van 6 ontvoerd – wanneer politie haar vindt, zegt ze 5 woorden die het hele internet choqueren