in

Update: BNNVARA beëindigt samenwerking Bilal Wahib

Het slaat in als een bom: de actie van Bilal Wahib (22) en Oussama Ahammoud (20) die een minderjarige jongen gisteren live op Instagram uitdaagden zijn geslachtsdeel te laten zien.

Inmiddels zijn er volop ontwikkelingen in de zaak. Een 22-jarige jongen in Amsterdam, vermoedelijk Bilal, is opgepakt en media verafschuwen de actie in openbare statements.

BNNVARA heeft zojuist laten weten de samenwerking met Bilal per direct stop te zetten.Bilals platenlabel TopNotch heeft laten weten dat ze hebben besloten per direct alle werkzaamheden ten aanzien van hem neer te leggen.

Lees ook  Straf voor man die geen enkele school goed genoeg vindt

“We betreuren de situatie zeer en keuren het gedrag dat de artiest heeft laten zien ten strengste af. Wij wachten verdere berichtgeving vanuit het management van Bilal Wahib af en verwijzen iedereen voor commentaar door naar het management”, aldus een woordvoerder.

Voor NPO Zapp maakt Bilal het programma Teenage Boss. Een woordvoerder laat aan RTL Boulevard weten dat de beelden onacceptabel zijn voor de zender.

“BNNVARA en NPO Zapp keuren dit ten zeerste af. Op dit moment probeert BNNVARA in contact te komen met de betrokkenen.” Inmiddels is bekend dat ze de samenwerking met hem per direct hebben beëindigd.

Lees ook  Politie zoekt naar vermiste Tasnim (10)

Ook RTL laat weten enorm te zijn geschrokken van het filmpje. “Het incident is momenteel in onderzoek van de zedenpolitie, we wachten de uitkomst hiervan af.

In de tussentijd hebben we besloten de uitzending van Rooijakkers over de Vloer van vanavond, waar Bilal Wahib in te zien is, te vervangen door een andere aflevering. Wanneer de aflevering met Bilal te zien zal zijn, is nog niet bekend.”

Famke Louise-lookalike Serena Riper brengt eerste single uit

Ray uit Verslaafd verkiest bier boven zijn gezin: 30 blikjes per dag