in

Uil is doodmoe na gevecht voor zijn leven – kijk zijn reactie als deze man hem redt

Als een wild dier gewond is, zijn er niet altijd mensen in de buurt die het zien en kunnen helpen.

Maar gelukkig voor deze uil was golfer Craig dichtbij toen hij in de problemen zat – en de man kwam gelijk in actie.

De reactie van de uil was echter niet wat hij verwacht had.

Toen de golfer Craig een ronde deed, zag hij een uil die verdacht stil op een boomstam zat die uit het water kwam. Toen Craig beter keek, realiseerde hij zich dat de uil daar vast zat – en daar waarschijnlijk al een tijdje zat.

Lees ook  Twee Politieagenten Vonden Een Gesloten Kartonnen Doos. Toen Ze Erin Keken, Konden Zij Het Niet Geloven …

Dat kwam omdat zijn vleugel vast zat aan een vislijn.

Een uil zien of dichtbij komen is vrij zeldzaam – het zijn schichtige vogels die normaal gesproken niet dichtbij mensen komen. Toen Craig de vogel benaderde, was hij dan ook nerveus, maar tot zijn grote verrassing, bleef de uil erg kalm – alsof hij wist dat Craig hem kwam helpen.

Nadat hij de vislijn door had gesneden, bleef de uil zitten, te moe om zich te bewegen nadat hij zoveel uren had gevochten om los te komen.

Lees ook  Een walvis spoelt aan op het strand. Iedereen staat paf als ze zien wat het dier in zijn mond heeft. We weten meteen wie de dader is…

¨Hij bleef zijn snavel naar mij pikken, alsof hij wilde zeggen, ik vind dit niets, dus ik praatte zachtjes tegen hem,¨ zei Craig.

Toen de uil eenmaal bevrijd was, gebruikte Craig een schep om hem zachtjes op te tillen en hem op het land te zetten. Een paar momenten alter, vloog de uil weg in alle vrijheid.

Kijk de geweldige reddingsactie hieronder:

Godzijdank voor behulpzame mensen als Craig die niet twijfelen om te helpen als dieren in nood zijn. Deel als je ook vindt dat deze reddingsactie geweldig was!

Deze 4 weken oude baby sliep rustig in de wieg – dan redde deze “speciale sok” zijn jonge leventje

Het is de ergste vorm van kindermishandeling die de politie ooit zag – ouders zijn gearresteerd