in

Tweevoudige 86-jarige kinderverkr*chter vermijdt gevangenis “omdat hij oud en ziek is.

Een 86-jarige man die meer dan 60 jaar geleden twee kinderen aanr*ndde, hoeft niet naar de gevangenis omdat de rechter vond dat hij te oud en ziek is.

John Joe Kiernan randde de jongen en het meisje, die broer en zus zijn, herhaaldelijk aan toen ze tussen 4 en 10 jaar oud waren.

Kiernan werd gearresteerd nadat zijn slachtoffers, die nu in de 60 zijn, vorig jaar hun verhaal deden aan de politie in Ierland.

Hij viel de kinderen aan in de buurt of op een boerderij waar hij in de jaren ’50 werkzaam was. In een van de ziekelijke vergrijpen, r*ndde hij het meisje aan in haar eigen slaapkamer en dreigde ermee haar achter te “begraven.”

Lees ook  Politieagent vindt ondergekotste baby op de achterbank van dronken moeder. Dan brengt hij hem naar het politiekantoor voor verzorging.

Inspecteur sergeant Sharon Walsh vertelde de rechtbank dat Kiernan de jongen oraal aanr*ndde tijdens visuitstappen.

Het slachtoffer getuigde: “Ik herinner met niet dat ik ooit bang was. Dit was gewoon een normaal leven voor me.”

Kiernan pleitte schuldig op zes aanklachten wegens aanr*nding van de jongen en op vijf aanklachten wegens aanr*nding van het meisje.

Ondanks de schokkende feiten zei rechter Michael White dat het niet nodig was om Kiernan naar de gevangenis te sturen omwille van zijn gevorderde leeftijd en slechte gezondheid.

Lees ook  Vrouw in de cel voor poging tot gifmoord op zoontje (3): “Een noodkreet, ze wilde hem alleen ziek maken”

Kiernan kan het huis niet uit omwille van diabetes en een hartziekte.

Hij kreeg een gevangenisstraf van acht jaar voor de verkr*chting en nog eens 5 en 2 jaar voor de overige aanklachten van s*ksueel overschrijdend gedrag. Maar deze straffen zal hij dus niet effectief moeten uitzitten.

WAT VIND JIJ HIERVAN? LAAT VAN JE HOREN IN DE REACTIES EN DEEL DIT BERICHT MET IEDEREEN DIE JE KENT!

Man haalt éindelijk rijbewijs na 33 rijexamens 14 instructeurs en 25 jaar!

Een van ’s werelds populairste p*rnoactrices onthult de reden waarom ze uit de business stapte.