in

Tweeling sterft in huisbrand net na hun eerste verjaardag – rust in vrede

Een jonge dood is ongelooflijk pijnlijk, er is niets hartverscheurender dan een vroegtijdige dood. Deze familie uit Georgia heeft een immens hartzeer meegemaakt dat moeilijk te verwerken zal zijn.

De familie doet al het mogelijke om dit tragische verlies te boven te komen…

De familie Bennett was opgewonden en plande de verjaardag van hun tweeling die net 1 jaar oud was geworden op 12 november 2022. Natuurlijk is de eerste verjaardag van elk kind een groot feest en dit zou geen uitzondering zijn.

Maar de familie wist niet dat er een tragedie op de loer lag…

Lees ook
De 20-jarige Adrienne is dolgelukkig met haar 63-jarige man - We checken elke dag de bankrekening

Op de vroege zondagochtend rond 3:25 uur werd de plaatselijke brandweer gealarmeerd voor een brand in de omgeving. Na de aankomst van de brandweer ter plekke, werd de brand snel geblust.

Bij de brand vielen echter twee slachtoffers: de tweeling. De familie gaf de namen van de kinderen niet vrij aan de media, maar onthulde dat het een tweeling was die onlangs 1 jaar oud was geworden.

De familie deelde mee dat de ouders bezig waren met het plannen van hun eerste verjaardag, die een dag ervoor had plaatsgevonden.

De brandweercommandant stelde vast dat de brand geheel per ongeluk was ontstaan.

Lees ook
Waarom je meteen moet tanken wanneer je tank nog maar voor een kwart gevuld is

De oudere zus van de tweeling, Logan Bennett, organiseerde een GoFundMe-pagina voor de levens die verloren gingen om te helpen de onkosten te betalen. Ze schreef: “Alles zal ons helpen in deze tijd.”

Ze noemde ook haar kleine broertjes en hoe “ze zo geliefd en gemist worden.”

Ze verduidelijkte dat de begrafenis geen kosten met zich meebrengt, maar dat de familie financiële steun zoekt voor andere onkosten na de dood van de tweeling.

Het is echt hartverscheurend over kindersterfgevallen te horen, vooral wanneer het nog maar baby’s zijn. Wij wensen deze familie het allerbeste toe en hopen dat zij dit afschuwelijke trauma te boven komen!

Femke biecht op: ‘Ik heb de zoon van mijn beste vriendin ontmaagd’

“Ik heb de grootste lippen ter wereld en kan maar niet stoppen om ze nóg te vergroten” (foto’s)