in

Tweeling komt via keizersnede op de wereld, als ze naast elkaar worden gelegd gebeurt iets prachtigs

De geboorte van een kindje heeft altijd iets magisch. De bevalling van een tweeling is extra zwaar, maar een prachtige beleving. Meghan Vasconcellos beviel via een keizersnede van een jongetje en een meisje.

De kleine Leonidas Rylan en Reese Craven werden afzonderlijk schoongemaakt. Ook werden de navelstrengen doorgeknipt, zoals gebruikelijk is. Het tweetal moet erg huilen. Niet verwonderlijk natuurlijk. Van mama’s vertrouwde buik naar een grote ruimte vol met vel licht en vreemde stemmen en geuren moet een grote schok zijn!

Lees ook  Wil je graag een slankere taille? Dan moet je DEZE oefeningen doen! Kost maar 30 seconden tijd!

Hun vader, oud American Footballspeler Lonie Paxton, filmt de eerste momenten. Dan worden broer en zus naast elkaar gelegd. Het is prachtig om te zien hoe ze meteen stil vallen. Ze voelen instinctief aan dat alles goed komt, nu ze weer bij elkaar zijn. Ze liggen ontzettend schattig en lief naast elkaar.

Lees ook  Man laat 50 jaar haar groeien! Er groeit zelfs schimmel op zijn haar nu!

Het is bijzonder om zo’n magisch moment mee te mogen maken. Het wonder van een nieuw leven is iets wat ons altijd bij zal blijven. Laat ons weten wat je van deze prachtige beelden vindt!

Hij is 65, zij is 12. Kijk de reacties van de mensen als ze gaan trouwen

Vrouw bevalt van drie zwarte kindjes – de waarheid hierachter brengt de hele wereld in tranen