in

Twee weken na de geboorte bond haar vader een paar stukken metaal aan de handen. Tien jaar later was de wereld geschokt bij het zien wat er van haar was geworden

Vijftien jaar geleden ontving de politie in de Oekraïense stad Krivói Rog een telefoontje dat ze een ongewoon geval moesten onderzoeken. Werknemers van de kinderbescherming waren geschokt door de houding van de gewichtheffer Yuriy Akilov. Ze beschuldigde hem van mishandeling van zijn dochter en van het haar willen omturnen in een “mutant”.

Maar in het echt leek de dochter op elk willekeurig meisje van 10. Alleen was ze ongelofelijk sterk.

Al vanaf haar vierde deed ze mee aan halterwedstrijden. En op haar achtste brak ze een wereldrecord: het meisje van 40,8 kilo kon 90 kilo optillen!

Yuriy had altijd gewild dat zijn dochter kampioen gewichtheffen werd. Al vanaf twee weken bond hij schroeven en moeren aan haar handen. Toen Varvara officieel het sterkste meisje ter wereld werd creëerden haar ouders een soort show om er financieel van te profiteren.

Lees ook  Een stuk zeep onder de lakens kan een veelvoorkomend probleem verhelpen – en de truc gaat nu snel viraal

Al snel was Varvara zeer beroemd. Veel mensen wilden een kaartje kopen om te zien hoe het meisje haar ouders optilde en zelfs een platform met 10 volwassen mannen (meer dan 680 kilo) op de rug had.

Het vreemde was dat Varvara niets eens sterk ontwikkelde spieren had, het leek een normaal meisje. Haar kracht leek uit vreemde bron te komen en sommige mensen dachten echt dat haar ouders van haar een mutant hadden gemaakt.

De politie onderzocht de familie en de show die ze hadden gedurende meer dan 12 jaar. Varvara reisde de wereld rond als “Het Hercules meisje. Op haar 14e brak ze haar tweede wereldrecord door meer dan 294 kilo op te tillen met haar hoofd.

Uiteindelijk concludeerde de politie dat Yuriy en zijn vrouw Laris niets verkeerds hadden gedaan. Hun dochter was gezond en gelukkig en had goede cijfers op school, ondanks haar werk met de show en de competities.

Lees ook  De moeder legt de nieuwe kussens op de sofa en haar zoon huilt van het lachen! Kijk goed en je begrijpt waarom

Ondanks de roem besloot Varvara na haar studie met gewichtheffen te stoppen. Nu werkt de 24-jarige als lichaamstrainer. Wie zou denken dat dit slanke meisje de sterkste vrouw ter wereld zou worden?

Die haar kennen als het “meisje Hercules” zijn verbaasd door haar “normale” uiterlijk. De foto’s van Varvara in de sociale netwerken waarin ze een jong gespierd meisje is dat enorme gewichten torst zijn al jaren oud. Al deze herinneringen zijn van het verleden.

Het lijkt erop dat de jeugd van Varvara niet haar dromen voor de toekomst heeft aangetast; nu wil ze die aandacht niet meer en heeft ze die ook niet nodig. Het enige wat ze wil is hard werken en van een normaal leven genieten. En we wensen haar toe dat dat uitkomt!

De 29-jarige vader maakt zich gereed om te sterven. Maar wat de artsen bij zijn zoon vinden wordt de zwaarste beproeving van zijn leven.

Vrijwel niemand heeft medelijden met de door een olifant verpletterde man.