in

Twee studenten filmen in het geheim een medestudent. Wat er dan gebeurt, doet hen zo hard lachen dat ze knorren als varkens!

“Timing is everything”, ofwel: Het zit ‘m allemaal in de timing.

Deze opname dateert uit 2010. Twee vriendinnen zitten wat tijd te doden in de les. Ze studeren aan de Universiteit van Toronto, Canada. De meisjes vervelen zich tijdens de les en vinden het blijkbaar niet zo belangrijk om op te letten. Om hun les een beetje interessanter te maken, halen ze hun mobieltje tevoorschijn en filmen zichzelf. Ze spelen wat en van het een komt het ander. Achter hen zit een vlijtige student. Als grap begint een van de twee studenten aan de neus van de student achter hen te krabben. Ze doet maar alsof, het is een optisch effect… of toch niet?

Lees ook  Tim Jongbloets (15) uit Tilburg spoorloos na treinreis: ‘Wij zijn erg ongerust’

De student op de rij achter hen heeft geen idee van wat de twee aan het doen zijn. Als het meisje zogezegd aan zijn neus krabt, gebeurt er iets zeer onverwachts. In de onderstaande video kan je zien waarom de meisjes na 35 seconden in een deuk liggen van het lachen. Kijk zelf maar!

Lees ook  Na het lezen van dit artikel zal je nooit meer uienschillen weggooien

De video kreeg reeds 20 miljoen kijkers op Youtube.

“Ik zweer dat dit geen opgezet spel was,” schrijft een van de studenten bij de video. “Het ziet ernaar uit dat het universum aan onze kant stond die dag!”

De meisjes moeten zo hard lachen dat ze beginnen te knorren als varkens. Ze doen alles wat ze kunnen om hun lach in te houden maar het moment was te grappig.

Deel dit artikel met je familie en vrienden op Facebook!

Australische vrouw redt een spin ter grootte van een hond! Dan besluit ze het beest als huisdier te houden.

Deze 7 functies op je smartphone kent bijna niemand, ik vind ze super handig!