in

Twee maanden oude baby verliest beide ouders tijdens El Paso aanslag.

Een twee maanden oude baby werd wees nadat hij zijn beide ouders verloor tijdens de massaschietpartij in El Paso in de VS.

Ouders Jordan en Andre Anchondo stierven terwijl ze hun baby genaamd Paul probeerden te beschermen toen de schutter afgelopen zaterdag het vuur opende in de supermarkt. Het kind liep naar verluidt twee gebroken vingertjes op, maar zou goed herstellen. Aangenomen wordt dat de heldhaftige tussenkomst van zijn ouders ervoor zorgde dat hij vandaag nog in leven is.

Het koppel, dat drie kinderen heeft, waren boodschappen aan het doen voor schoolspulletjes, nadat ze hun vijfjarige dochter bij de cheerleadersklassen hadden afgezet. Jordan schermde Paul af tegen de kogels, terwijl Andre voor zijn vrouw en kind dook.

Lees ook  Dit 4-Jarige Jongetje Vond Het Vreselijk Om Een Gehoorapparaat Te Moeten Dragen. Totdat Zijn Moeder Met Een Oplossing Kwam. Geweldig!

Het stelletje had onlangs hun eerste huwelijksverjaardag gevierd, en hun familie omschrijft hen als geweldige ouders.

De 21-jarige nicht van Jordan, Monique Terry, verklaarde aan The Guardian:

“Haar echtgenoot was voor de schutter om Jordan te beschermen, en Jordan beschermde haar baby. Dat bewijst wie ze was als persoon – ze deed alles voor haar baby.”

De familie vernam het overlijden van Jordan in de namiddag van 3 augustus. Later vernamen ze dat ook Andre was omgekomen in de supermarkt.

Lees ook  Bruiloftsgast steekt bruidegom neer na weigeren bier

De tante van Jordan, Elizabeth Terry, legde uit dat de familia er alles aan zal doen om de drie jonge kinderen van Andre en Jordan te overladen met kusjes en knuffels.

Bij de aanslag in El Paso in de Amerikaanse staat Texas kwamen 22 mensen om het leven en vielen er nog eens 26 gewonden. De schutter werd geïdentificeerd als Patrick Crusius. De zaak wordt door de politie behandeld als binnenlands terrorisme.

Onze gedachten zijn bij de slachtoffers en de nabestaanden.

Fans in shock van bikinifoto van Jaimie Vaes.

Oververhitte en vastgebonden buldog achtergelaten in bos in Hengelo.