in

TWEE JONGENS opgepakt, moorden Savannah (14) en Romy (14) zijn niet gelinkt!

In beide onderzoeken naar de dood van de twee meisjes uit Hoevelaken en Bunschoten heeft de politie vannacht twee tieners opgepakt. Zowel Savannah als Romy zijn om het leven gebracht door een misdrijf, meldt de politie. In het onderzoek naar de dood van de 14-jarige Romy uit Hoevelaken is afgelopen nacht een 14-jarige jongen uit de gemeente Ede aangehouden.

In het andere onderzoek, naar de dood van de 14-jarige Savannah uit Bunschoten die op zondagochtend 4 juni is aangetroffen in het water bij het industrieterrein De Kronkels in Bunschoten, is afgelopen nacht een verdachte aangehouden. Het gaat om een 16-jarige jongen uit gemeente Den Bosch. Beiden families van de slachtoffers zijn op de hoogte gebracht.

Lees ook  Zo klonk het toen terreurverdachten dodenherdenking in Vught verstoorden

Savannah kende de verdachte vermoedelijk via social media. Dat heeft burgemeester Van de Groep van Bunschoten tegen het Radio 1 Journaal gezegd.

De politie zegt dat het ernaar uitziet dat het gaat om twee op zichzelf staande zaken: “Op basis van de bevindingen uit de onderzoeken tot nu toe, lijkt het er niet op dat er een verband is tussen beide feiten.” De politie heeft twee rechercheteams geformeerd, die “waar nodig” informatie zullen delen.

Lees ook  Savannah (14 ) en Romy (14 ) beiden dood in een sloot gevonden: Wat is er aan de hand?

Savannah (14 ) en Romy (14 ) beiden dood in een sloot gevonden: Wat is er aan de hand?

30 jarige Christine uit Nederland is omgekomen bij AANSLAG LONDEN