in

Tragische afloop na lange zoektocht: Baby van 10 maanden dood naast vader gevonden!

De zoektocht naar de vermiste 10 maanden oude Zeke Best kende een tragisch einde eerder deze week, nadat de autoriteiten zijn lichaam vonden, slechts één dag na de uitgifte van een Amber Alert.

Volgens berichten werd de baby dood aangetroffen in een gebied ongeveer 24 mijl ten oosten van Idaho Falls, Idaho, nadat een jager de politie belde om een man in een slaapzak langs de weg te melden.

De politie onthulde in een verklaring: “De beller gaf aan dat de man naakt was en vreemde uitspraken deed.”

CBS News meldt dat de man geïdentificeerd werd als Jeremy Albert Best, die gezocht werd in verband met het eerder genoemde Amber Alert op verdenking van het ontvoeren van het kind in Teton County.

Lees ook
Het bewijs: van mannen krijg je hoofdpijn

Het Bonneville County Sheriff’s Office vertelde dat ze Best’s auto in een greppel hadden gevonden en vervolgens baby Zeke dood op de plaats delict aantroffen.

Op donderdag 30 november veroorzaakte Best onrust toen hij naar verluidt naakt door een winkel liep. Ondanks zijn verontrustende gedrag, werd hij uren voor het naar verluidt vermoorden van zijn vrouw, Kali Jean Randall, 38, en het ontvoeren van Zeke, vrijgelaten uit psychische gezondheidszorg.

Na de ontdekking van Kali’s lichaam op donderdagavond, werd een wanhopige zoektocht gestart naar zowel Best als Zeke. Helaas kwam deze klopjacht op zaterdagochtend tot een einde, met de vondst van Zeke’s lichaam dichtbij zijn nog levende vader.

Lees ook
Dronken jongen steelt in string tractor en laat spoor van vernieling achter

Best werd aangehouden op basis van het arrestatiebevel dat werd uitgevaardigd in verband met de dood van zijn vrouw. Hij wordt momenteel vastgehouden in de Bonneville County Jail en blijft in hechtenis tot zijn voorgeleiding, aldus de autoriteiten.

“Onze gedachten zijn bij de familie van de slachtoffers in deze zaak. Meer informatie over deze zaak zal op een geschikt moment in de toekomst beschikbaar zijn, aangezien het onderzoek nog gaande is,” zei het Bonneville County Sheriff’s Office in een verklaring.

De snel ontwikkelende zaak heeft de aandacht van het publiek getrokken, waarvan velen hun hartzeer uiten over het verlies van baby Zeke en de schrijnende omstandigheden rond zijn dood.

Rust in vrede, Kali en Zeke.

Dronken automobilist haalt dronken vriend op bij politiebureau

Mensen reageren geschrokken als Amber (24) haar BH uittrekt