in

Tony liet gezin vallen voor Oekraïense vluchtelinge, maar komt nu zelf bedrogen uit: “Ik heb het helemaal gehad met haar”

LONDEN – Eerder dit jaar ruilde een Britse man van dertig zijn vrouw in voor de 22-jarige Oekraïense vluchteling die het gezin in huis had genomen. Na tien dagen opvang waren de gevoelens van de man voor de Oekraïense zo sterk geworden dat hij de moeder van zijn twee kinderen verliet. Maar daar heeft de man vier maanden later spijt van, vertelt hij aan het Britse Mail Online. „Ik heb hard gewerkt om van deze relatie een succes te maken, want ik wist dat de media er anders om zouden lachen.”

Tien jaar was de Brit Tony Garnett (30) samen met zijn vrouw Lorna (28). Samen hebben ze niet alleen twee kinderen, maar ook een groot hart en een slaapkamer over. En dus besloten ze in mei hun huis open te zetten voor een Oekraïense vluchteling. Door een speling van het lot kwam zo de 22-jarige Sofia Karkadym in het gezin terecht.

Maar uit solidariteit en zorg ontstond liefde tussen Tony en Sofia. De twee gingen al snel samen naar de sportschool. En toen zijn vrouw Lorna ging slapen, bleef Tony op om met Sofia „tv te kijken.” Lorna had er na tien dagen haar buik vol van, en vroeg Sofia te vertrekken. Wat ze niet verwachtte was dat Tony toen zei: „Als Sofia gaat, ga ik ook.” En zo geschiedde.

Lees ook
Vrouw (37) rijdt partner omver na ruzie: ‘Dacht dat het een hek was’

Maar daar heeft Tony nu, vier maanden later, spijt van, schrijft Daily Mail.

Keukenmes
Tony vertelt aan de Britse krant hoe Sofia „niet tegen de alcohol kan” en hoe ze „met een keukenmes een muur van hun huurhuis beschadigde.” Tony heeft Sofia daarop de deur gewezen en zou haar bezittingen in vuilniszakken op straat gezet hebben, „klaar om opgehaald te worden.”

De man klaagt er ook openlijk over dat Sofia zich „bemoeide met de relatie met zijn twee dochters”, die volgens Tony „altijd op de eerste plaats” komen.

Volgens Tony bereikte zijn relatie met Sofia een dieptepunt toen ze afgelopen zaterdag zijn 30ste verjaardag vierden en zij het huurhuis beschadigde met een keukenmes.

Lees ook
Instagram speelde rol in dood 14-jarige Molly: “Je kunt niet aan het algoritme ontsnappen”

Vasectomie terugdraaien
„Ik heb zo hard gewerkt om deze relatie te laten werken. Want ik wist dat als we uit elkaar zouden gaan, de media erom zouden lachen. Maar ik kan haar misbruik en woede niet meer aan. Ik heb een fout gemaakt door met haar een relatie te beginnen.”

Spijt dat hij zijn vrouw verliet, heeft Tony niet. Zijn huwelijk zou al vóór Sofia’s komst op de klippen gelopen zijn.

Volgens Tony zou Sofia smeken om vergiffenis en een nieuwe kans. Maar voor Tony is het een afgesloten hoofdstuk: „Ik heb het 100 procent gehad met haar. We zijn klaar als koppel.”

Desondanks zag de toekomst van het koppel er recent nog erg rooskleurig uit. Tony sprak eerder zijn hoop uit om naar Oekraïne te gaan en daar haar vader om Sofia’s hand te vragen. En zodra hij zijn vasectomie had teruggedraaid, zou hun liefde bezegeld worden met kinderen.

Tony benadrukt dat hoewel hij Sofia op straat zet, hij haar niet in de steek laat. „Ik heb haar moeder zelfs gemaild met de vraag om haar te helpen.”

Voet van jongen geamputeerd na scooterongeluk in Nuenen

Dronken vrouw geeft over van eigen scheet