in

Toen Kelly haar puppy naar huis bracht, deed ze een vreselijke ontdekking – en belde de politie meteen

Kelly Benzel had er altijd van gedroomd om een ​​puppy te kopen. En toen Kerstmis dichterbij kwam, besloot ze dat het eindelijk tijd was om een ​​puppy in nood een liefdevol huis te geven. Toen zag ze een advertentie op Facebook staan ​​- en alles viel op zijn plek.

De advertentie was van een persoon die zijn puppy ‘Rocco’, een pitbull-mix, wilde verkopen nadat hij hem slechts een paar maanden had gehad.

Toen Kelly de verkoper bezocht en Rocco voor het eerst ophaalde, wist ze meteen dat ze hem naar huis zou brengen – en dat Rocco de perfecte kerstverrassing voor haar familie zou zijn.

Maar op weg naar huis ontdekte ze iets vreselijks.

Kon het niet langer aan
Rocco gaf een sterke stank af. Op het einde, toen Kelly de geur niet langer aan kon, stopte ze de auto aan de kant van de weg.

Lees ook  Kat Japie urenlang muurvast met pootje in motorblok in auto van Veenendaalse

Toen ze Rocco’s kraag afdeed, ontdekte ze een enorme, geïnfecteerde wond. De wond om zijn nek was 6 centimeter lang en 1,5 centimeter diep.

Kelly was geschokt en ging meteen naar de dierenarts om de arme puppy zo snel mogelijk te helpen.

Belde de politie
De dierenartsen kleedden de wond en gaven het puppy een medicijn om de infectie te bestrijden. Toen de behandeling was afgerond, kon Rocco eindelijk naar huis gaan naar zijn nieuwe familie.

De dierenartsen vertelden Kelly dat Rocco de kraag had gedragen sinds hij erg klein was en dat het in zijn huid was vast komen te zitten terwijl hij groeide.

Kelly nam onmiddellijk contact op met de vorige eigenaar van de puppy, die probeerde haar het zwijgen op te leggen door aan te bieden om de behandeling te betalen. Maar Kelly belde de politie en legde uit wat er was gebeurd.

Lees ook  Deze vrouw mishandelde haar hond en kreeg daarvoor deze geniale straf. Mooi zo!

Rocco’s vorige eigenaar beweerde geen idee te hebben gehad van de blessure – en zei dat ze de halsband nooit hadden afgelegd omdat Rocco altijd probeerde weg te rennen.

Maar arme Rocco kreeg recht. De vorige eigenaar was veroordeeld voor dierenmishandeling en moest een boete van USD 1.000 betalen.

Nu is Rocco gezond en gelukkig met zijn nieuwe, liefdevolle gezin!

Ik ben zo ongelofelijk blij dat Rocco werd gered en terechtkwam in een gezin dat echt om hem geeft!

Deel dit artikel met je vrienden als je denkt dat alle honden een liefdevol huis verdienen!

Boswachter redt olifantenkalfje uit greppel en neemt baby op zijn schouders om met moeder te herenigen

6-jarige schreeuwt plotseling vanaf de achterbank: moeder waarschuwt iedereen nu over dit onverwachte dodelijke gevaar