in

Toch méér aan de hand met JAN SMIT?

Songfestival voor zijn rekening gaat nemen. Een ’keelontsteking met een ingewikkelde naam’ houdt volgens manager ALOYS BUYS de hitzanger voorlopig van de bühne. Niet voor het eerst moest Jan een reeks optredens afzeggen, waardoor in de showbizz een ware geruchtenstroom op gang kwam.

De Volendamse duizendpoot zou overwerkt zijn, te veel van zichzelf én zijn stembanden hebben gevergd. En omdat hij rust nodig heeft, heeft JAN (33) voor de rest van het jaar zijn agenda leeggemaakt.

3JS-zanger JAN DULLES zei hierover, onlangs in De Barry Paf Show op 100%NL: „Hij is echt uitgeput. Ik heb hem in de afgelopen periode wel een paar keer gezien, toen zag hij er niet goed uit. Zo is hij een kilo of dertien afgevallen, op een gegeven moment houdt je lichaam dat niet meer vol.”
Ook collega-Topper GERARD JOLING denkt dat er bij de zanger meer aan de hand is dan alleen een keelontsteking. In dezelfde radioshow liet hij gisteren weten: „Ik denk niet dat het alleen stemproblemen zijn, ik denk dat Jan gewoon een vette burn-out heeft. Want een keelontsteking zoals hij dat in het Latijns omschreven heeft, dat klinkt heel leuk, maar dat is gewoon een keelontsteking. Met een week penicilline ben je daar wel van af.”

  Een vrouw schonk een doos koekjes aan deze piloten. Ze aten hen blij op tot ze het begeleidende briefje lazen en geschokt achterbleven.

ALOYS BUYS kent alle verhalen ook, maar zegt nuchter: „Het is eenvoudig. Jan Dulles heeft Jan Smit niet gesproken en bevestigt dat ook. Gerard Joling heeft Jan óók niet gesproken, die zegt zomaar wat. Allemaal onzin. Feit is: Jan zat door die keelontsteking gewoon laag in z’n energie. Dus toen hebben wij besloten om gewoon eens wat weekjes vrij te plannen, zodat hij goed kan herstellen. Ik ben geen dokter, maar het is gewoon een heftige keelontsteking. De dokter zei: ’Pak nou gewoon eens een paar weken rust om erger te voorkomen. Zodat je helemaal herstelt en zeker weet dat het goed komt.’ Nou ja… zo gezegd, zo gedaan. We gaan in januari gewoon weer van start.”

  42-jarige wordt voor de 4e keer moeder – wanneer ze haar dochter ziet, stort ze in

Leidse studentes na derde aanranding op rij: ’Ik voel me gewoon onveilig’

Monique en André vieren samen met kleine André Sinterklaas