in

Tieners vinden een verlaten auto in het bos. Als ze op de stoel kijken beseffen ze dat er iets heel erg fout is.

Soms weet je gewoon dat er iets fout is. Meer vaak dan niet blijkt dit gevoel ook correct te zijn, en het beste is nog om dit gevoel gewoon te volgen. Dat is precies wat twee tieners in Pennsylvania deden toen ze in een bos een verlaten auto met een stukgeslagen raampje aantroffen.

De auto had zich vastgereden op een boomstronk in een gebied waar normaal geen auto’s komen. En omdat de auto beschadigd was, trokken ze op onderzoek uit. Op de autostoel lag een supermarktkaartje met de naam “Edwin Kosik” erop geschreven. De meeste mensen zouden het hier bij laten, maar deze tieners besloten te achterhalen wie de man op het kaartje was.Een snelle online opzoeking maakte de jongens nog meer bezorgd. Bleek dat het kaartje toebehoorde aan een 92-jarige federale rechter die al twee dagen vermist was.

Lees ook  Dit is hoe jij je bikinilijn perfect scheert zónder bultjes te krijgen

De tieners haastten zich naar huis en informeerden hun ouders. Die belden onmiddellijk de politie, waarop de jongens hen aanwees waar ze het voertuig konden vinden.

Niet ver van de auto trof de politie de vermiste man aan. Hij was in het bos verloren gelopen, maar gelukkig was hij in redelijk goede gezondheid. Amper een dag later woedde er een zware storm in de streek. Als de politie niet tijdig ter plaatse was gekomen, wie weet wat er dan met deze man gebeurd zou zijn.

Lees ook  Dit gebeurt met je lichaam wanneer je wekelijks een paar baantjes trekt…

Bekijk het verslag hieronder om te zien hoe Joe Delvecchio, 18, en Alec Yanisko, 15, echte helden werden!

Een waar wonder! Je vraagt je af, waarom deze baby zo ongelooflijk klein is? Kijk zelf maar.

Deze video toont aan waarom geen enkel dier in een circus of amateurdierentuin thuishoort.