in ,

Tienermoeder Sanne(18) werd voor tweede keer zwanger in het zwembad: ‘We noemen haar Chloortje’

Bij onze Noorderburen heb je het programma ‘Vier handen op één buik’. In deze serie worden piepjonge moeders gevolgd die zich voorbereiden op de komst van hun kind. Ze krijgen daarbij dan vaak steun van een andere (bekende) vrouw uit het programma.

Een ongelukje in het zwembad
In ‘Vier handen op één buik’ komen er soms ook wel eens bijzondere mensen voorbij. De 18-jarige Sanne die reeds een kind op de wereld heeft gezet, was op haar jonge leeftijd alweer voor de tweede keer zwanger.

Ze vertelde in geuren en kleuren in het programma hoe dat gebeurde. Dat mocht blijkbaar heel Nederland weten.

Zo had ze met haar nieuwe vriend seks in een golfslagbad. Zijn zaad schoot dus vol door al het chloor heen: “Ik ben gaan zwemmen met mijn vriend, en toen kregen we zin en zijn we het water in gegaan.

Lees ook  Rachel Hazes overladen met kritiek na delen nieuw inkijk kiekje!

En toen hebben we s*ks gehad en ben ik in verwachting geraakt. In de stroomversnelling was dat he!”

Actrice Tatum Dagelet die haar steun en toeverlaat moest zijn, viel van verbazing bijna van haar stoel: “Ik ga nu toch wel heel anders naar een openbaar zwembad.

Nu ik weet wat daar allemaal rondzwemt aan wild zaad. Dus ondanks die stroomversnelling en het chloorwater heeft jouw zaad het overleefd?‘

Wanneer het jonge koppel bevestigde dat het inderdaad zo is gebeurd, had ze alvast een bijzonder voorstel qua naam: ‘We noemen haar Chloortje‘!

De kijkers gingen na dit opvallende verhaal helemaal los op Twitter en dat leverde heel wat hilarische opmerkingen op.

Voor de geïnteresseerden: Het programma is enkele maanden geleden uitgezonden en ondertussen is Sanne al bevallen. Zowel de tienermoeder als Chloortje stellen het blijkbaar heel goed.


Vrouw vliegt 10.000 km om liefdesslot dat ze met ex ophing te vernietigen

Mark Rutte helpt Temptation Fabiola om haar achterwerk te trainen